Skip Navigation Links

Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Kış Karnavalı

İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği Kış Karnavalı'nda sağlanan gelirler ‘’Kız Çocukları Okusun Diye…’’

Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Kış Karnavalı

Eğitim   A+a-

Sosyal Sorumluluk Projesiyle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandı.
Kış Karnavalı'nda okul yöneticileri, öğretmenler ve Okul Aile Birliği'nin yanı sıra çok sayıda veli de katıldı. Kış Karnavalı nedeniyle kolejin her bir köşesinde etkinlik düzenlendi. Hem eğlencenin, hem de paylaşma ve sorumluluğun keyfini bir arada yaşatmayı hedefleyen karnaval, katılımcılardan sağlanan gelirler ‘’Kız Çocukları Okusun Diye’’ adı altındaki Sosyal Sorumluluk Projesiyle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandı.
Kış Karnavalı'nda, Okul Aile Birliği ve velilerin katkı sunduğu Hatay Mutfağı, velilerin desteğiyle hazırlanan Bahçeşehir Pazarının yanı sıra, Korunmaya Muhtaç Çocuklar için takvim satışı, okulumuz öğrencilerinin hazırladığı ve Darüşşafaka yararına satışını yaptıkları masa takvimi, Kültür Edebiyat Kolu öğrencilerinin çıkardığı Sihirli Bahçe Okul Gazetesi, Mutfak Akademi ve Satranç Kulüplerinin hazırladığı satış stantları, sosyal sorumluluk projesi yürüttüğümüz Pirinçlik Köyü İlkokulunun köy ürünleri standı, Yazar ve iş kadını Seval Kirmit Yazar’ın da kitaplarını imzalayarak gelirini bu etkinliğe bağışladığı stantlar yoğun ilgi gördü.
Kantini olmayan Bahçeşehir Kolejinde, öğrenciler hem ailelerine satış yaptılar, hem de kendileri alış-veriş yaparak kampanyaya katkıda bulundular.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet