Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha, Esnaf ve Halkla İç İçe

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gözcüler Mahallesinde adım adım esnaf ziyaretinde bulunarak birebir esnafın dertlerini, sıkıntılarını ve talepleri

Başkan Culha, Esnaf ve Halkla İç İçeWeb
TV

Arsuz   A+a-

Belediye Başkanlığı görev süreci boyunca Arsuz’un hiçbir mahallesini ayırt etmeden her kapıyı çalarak esnafın ve vatandaşın konuğu olan Başkan Nazım Culha, Gözcüler Mahalle merkezindeki esnafları Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile beraber ziyaret etti.
Esnaf ziyareti esnasında halkın ve esnafın güler yüzü ve sıcak sohbetiyle karşılanan Başkan Culha, halkın ve esnafın huzuru için çalıştıklarını belirterek, halkla ve esnafla iç içe sorunları paylaşmanın ve önerilenleri dinlemenin öncelik teşkil ettiğini ve bu sebeple de Arsuzlu’larla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade etti.
Esnaf ve vatandaşın dile getirdikleri sıkıntıları dinleyerek sohbet eden Başkan Culha, “Bizim yetkimiz veya yetkimiz değil şeklinde bir algıda hareket etmiyor ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik bu şehri ilgilendiren ne varsa kolları sıvıyoruz, gece gündüz demenden çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hep beraber dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
 
 
Başkan Culha, Esnaf ve Halkla İç İçe videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar