Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yapılan Temizlik ile Kötü Kokular Önlendi

HATSU, kanalizasyon ana muayene bacalarında meydana gelen tıkanıklıkların giderilmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan Temizlik ile Kötü Kokular ÖnlendiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon ana muayene bacalarında meydana gelen tıkanıklıkların giderilmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
 
Altyapının en önemli alanından biri olan kanalizasyon hatlarında oluşan tıkanmaların giderilmesi adına temizlik çalışmalarını 7/24 sürdüren Genel Müdürlük, kentin muhtelif noktalarından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilen altyapı sorunlarının giderilmesine yönelik bakım çalışması yapıldığını bildirdi.
 
HATSU, muayene bacalarında yapılan temizlik çalışmaları sayesinde kötü koku problemlerinin giderildiğini ve mesken sakinlerinin rahat bir nefes aldığını vurguladı.
 
Hatay’ın her noktasında kapsamlı şekilde altyapı hizmetlerinin sürdüğüne dikkat çeken İdare, altyapı problemiyle karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi konusunda çağrıda bulundu
Yapılan Temizlik ile Kötü Kokular Önlendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş