Skip Navigation Links

Payas Spor'un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin'in Başarısı Konuşuluyor

Geçen sezon düştü gözüyle bakılan takımını ligde bırakmayı başardı. Bu sezon ise Payas Spor'u adım adım Play-Off'a sürüklüyor.

Payas Spor'un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin'in Başarısı Konuşuluyor

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin'in başarısı küçümsenmeyecek derecede. Geçen sezon puan cetvelinin son sıralarında düştü gözüyle bakılan takımı Payas Spor'u ligde bırakmayı başaran 44 yaşındaki bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin, 2018-2019 sezonunda da takımını Play-Off'a sürüklüyor.
 
Geçmişi Başarılarla Dolu
 
Başarılı spor adamı Mehmet Seçkin, 2017-2018 Sezonunda ikinci yarısının 6 Mart tarihinde ligden düştü gözüyle bakılan Payas Spor'un Teknik Direktörlüğüne getirildi. Mehmet Seçkin ekibi ile birlikte çalıştırdığı Payas Spor takımı, oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet 2 de beraberliğin ardından topladığı 14 puan ile birlikte camiasına derin bir nefes aldırdı. Payas Spor, son oynadığı karşılaşmalarda da 2 yenilgi 1 de galibiyet alarak ligi 41 puan ile birlikte 12. sırada tamamladı.
 
Play-Off'a Adım Adım
 
2018-2019 Sezonu öncesinde kısıtlı bütçeyle transfer yapan Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresindeki Payas Spor, şu ana kadar oynadığı 17 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 de yenilgi alarak topladığı 24 puan ile puan cetvelinin 7. sırasında yer alıyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet