Skip Navigation Links

Recep Ekinci'den öğrencilere ”ANAYURT GÜVENLİĞİ” dersi

Gaziantep Üniversitesi Nurdağı Yüksek okulunda ve İskenderun Teknik Üniversitesi Konservatuar Fakültesi öğrencilerine, ”ANAYURT GÜVENLİĞİ” dersi verdi

Recep Ekinci'den öğrencilere ”ANAYURT GÜVENLİĞİ” dersi

Ekonomi   A+a-

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Herbalist Recep Ekinci misafir öğretim görevlisi olarak; Gaziantep Üniversitesi Nurdağı Yüksek okulunda ve İskenderun Teknik Üniversitesi Konservatuar Fakültesi öğrencilerine, ”ANAYURT GÜVENLİĞİ” dersi verdi.
Konuşmasına “TOPYEKÜN ANAYURT GÜVENLİĞİNİN” önemini öne çıkarmak adına müfredata koyan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Türkay Dereli’ye teşekkür ederek derse başladı.
Vatan topraklarının, milli kurumların, kültürlerin, inançların, her türlü değerler ve çıkarların korunabilmesi için; askeri, siyasi, diplomatik, ekonomik ve eğitimle, iç ve dış tehditlerden korunması ve muhafaza edilmesi anlamına gelmektedir.
Savunma Sanayi Müsteşarlığı anayurt güvenliği gurup başkanlığı kurarak, faaliyetlerini sürdürmekte iken, İskenderun Teknik Üniversite Rektörü Türkay Dereli de bu zaruriyeti görerek üniversite bölümlerinde ANAYURT GÜVENLİĞİ dersini zorunlu ders olarak müfredata koymuştur.
Milli güvenlik anlayışını güçlendirici, anayurt güvenliğine sivil otoriter anlayışı getirmektedir.
Türkiye coğrafi ve stratejik, jeopolitik konumu sebebiyle değişken özelliklere sahip bir ülkedir.
Kara Sınırları Uzunluğu : 2949 km
Kıyı Sınırları Uzunluğu : 7816 km
Ülkemizi çevreleyen bu denli çok ve karmaşık coğrafyayı başarılı çalışmalar ve üretimlerle, ülkemiz ve çevre ülkelerin lehinede çevirmemiz mümkün (söz konusu) olabilir.
Ülkeyi çevreleyen devletlerin kültürel, dil, din, ekonomik ve en önemlisi ülkemize karşı olan iç ve dış kötü emelleri göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye milli güvenlik stratejilerine yeni tedbirler ve takviye faaliyetleri kapsayan anayurt güvenlik (sivil otorite) anlayışını daha ciddi ve daha hızlı uygulamaya koyması zorunlu hal almıştır.
Ülkemizi çevreleyen bu ülkelerin;
Kimi yoksul, kimi petrol şımarığı, kimi zorba, kimi din yayılımcısı, kimi mezhep yayılımcısı, kimi terör yayıcı, kimi ekonomik yayılımcı, kimi uyuşturucu üreticisi-dağıtıcısı, kimi gelişmiş, kimi geri kalmış, kimi uzaklardan güdümlü.
Siper Savaşlardan, Siber Savaşlara
İnsanlar üç amaç için savaşırlar:
* Biri, karşı tarafın haklarını gasp etmek için,
* Diğeri, haklarını gasp ettirmemek için savaşır,
* Bir diğeri de her ikisini de içinde barındıracak şekilde, güç gösterisi ve üstünlük kurmak amaçlı savaşlardır.
Anayurt Güvenliği - Yöntem Ve Stratejiler
1 Anayurt güvenliğinde, silahlı güç despot bir gücü temsil eder.
2 Yumuşak güç denilen sinsi eylemler, daha kapsamlı ve uzun süreçte uygulana bilir güvenlik risklerini kapsar.
Yumuşak Güç Uygulamalar-Sinsi Planlar
A- Toplumsal Sağlığın Korunması
Paraben, formaldehit, ekmekteki katkı maddeleri, antideprasanlar, gulutamat
B- Ülke Güvenliğinin Korunması
Tarım (stratejik) ürünleri, her türlü bilginin korunması, haker, nomo fobi (sosyal medya), fomo (sosyal medya), subliminal mesajlar, R kompleks etkisi
C- Ailelerin Korunması
Diziler, evlilik programları, epigenetizim,
D- Ekonominin Korunması
Alış veriş koliklik, türev ticaretler, uyuşturucu ile mücadele
E- Adaletin Tesisi
Mobbing, Trafik Magandalığı, Dinin (inancın) Bozulumunun Önlenmesi
Anayurt Güvenliğinin İlk Önemli Unsuru Siz Aile Reisleridir.
Anayurt güvenliğini tehdit eden en önemli faktörlerin başında işsizlik, yoksulluk ve adaletin bozulumu gelir. İşsizlik ve yoksulluğun tek çözümü ise siz iş adamlarındadır, siz ne kadar çok yatırım yaparsanız o denli işsizlik ve yoksulluk azalır.
Kişiler ve aileler adaleti kendilerince tesis edip uygulamaya koyarlarsa, o adalet değil intikam olur.
Kadınlarımız Bizlerin Geleceğidir.
Onların Bedensel Ve Ruhsal Sağlığı Geleceğimizin Kontru Garantisidir.
Çünkü; Doğacak Her Bebek Yaşam Kaynağı Olan Mitokondri Dna’sını (Babadan Almaz) Annesinden Alır.
Bebeğin Aldığı En Önemli Bir Diğer Özellik De; EPİGENETİK Psikolojik Özelliklerini De Annesinden Alıyor Olmasıdır.
PARABEN ve FORMALDAHIT
Kadınlarımıza PARABEN ve formaldehit içerikli kozmetik ve yiyecekler kullandırarak mitokondri bozulumu yaptırıp çocuklarında bozuk mitokondri bozulumlu sağlıksız doğmasına neden olmaktadır.
* Kadınlarımızın sağlıksız olması demek, doğan her çocuğunda mitokondri sağlığı açısından sağlıksız doğacağı anlamına gelmektedir.
* PARABEN erkeklerde kalça ve meme büyümesine neden olmaktadır.
* Çünkü PARABEN osterojeni taklit ederek vücuda kolay (emilmekte) girebilmektedir.
* FORMALDEHİT; gazı ise tüm toplum fertlerinin sağlığını tehdit etmektedir.
FORMALDEHİT
Formaldehit insan bedenine deri ve solunum yoluyla girdiğinde DNA, RNA ve protein havuzlarında makro moleküllerle çok hızlı KOVALENT bağ kurarlar. Bu denli hızlı kovalent bağ kurabilmesi formaldehitin toksit etkisinden kaynaklanmaktadır.
NOMOFOBİ
Gece yatmadan önce en son ve sabah uyandığınızda ilk dokunduğunuz şey nedir?
Akıllı telefonunuz değil mi?
Peki ya telefonunuzu kaybetseniz, şarjı bitse ya da uzun süre kapsama alanı dışında kalsanız; midenize kramplar girer, kendinizi huzursuz, eksik ya da çıplak hisseder misiniz?
FOMO (Fear Of Missing Out) yani gündemi kaçırma korkusu ve Nomofobi (No mobile phobia) yani 'cep telefonundan mahrum kalma korkusu' modern dünyanın fobileri...
Sürekli diğer insanların neler yaptığıyla ilgilenme ihtiyacı ve bağlantının kesilmesi korkusu gerçek bir hastalık. Beynin ödül ve ceza sistemini bozuyor.
Subliminal Bilinçaltı Zebanisi Subliminal (Gizli) Mesajlar 25. Kareler
SUBLİMİNAL yayın ve programlar ülkemizde çokça kullanılmasına karşın, toplum tarafından hiç bilinmemektedir.
Buna karşın İngiltere de 1974 yılında, ABD., Avrupa ve 55 ülkede 1986 yılında SUBLİMİNAL program ve yayınlara karşı halkını çeşitli kanun ve tedbirlerle korumaya almıştır.
Subliminal mesajlar; bilinçaltına görüntü şeklinde, ses, koku, elektro dalga, dokunma vb. gibi çeşitli yöntemlerle gönderilebilmektedir.
Burada amaç, bilinçli zihni baypas ederek, doğrudan bilinçaltına göndermektir:
Subliminal Bilinçaltı Zebanisi Bizlere İstemdışı Neler Mi Yaptırır?
Şuursuzca alışveriş yaptırır, Evde eşlerimizi TV dizi bağımlısı yapar, Lüks düşkünü olmasına neden olur, Kin ve nefret duygularımızı tetikler, Madde (alkol, sigara hatta uyuşturucu) bağlımsı yapar, İntihar eğilimini tetikler, Öldürme güdüsünü güçlendirir.
İsyankar, baş edilemez davranışları tetikler, EN ÖNEMLİSİ DE, TERÖRİST, MAFYA gruplarına dahil olma arzusunu yükseltir.
Bu ve buna benzer tüm olumsuzlukların ana kaynağını oluşturur.
Geçmişten Gelen Travmatik Miras Epigenetizim
Epigenetik : Kalıtsal (İrsi) Değişiklikler Aktarılır.
DNA’nın genetik aktarımlarından olmayan, anne babanın yaşam alışkanlıklarından, yaşam şartlarından kaynaklanan, anne babaya özgü karakterlerin, çocuğa kalıtımsal (irsi) olarak aktarılan özelliklerdir. Genlerin fazla çalışması veya düşük (yetersiz) çalışması neticesinde ortaya çıkan rahatsızlıklar.
Dizlere Baktığımızda;
Kavga eden anne-baba-çocuklar, Adaleti sağlama uğruna çifte tabancayla, suçluları cezalandırma, Başkalarının haklarını zorla gasp etme, Çok lüks araba ve köşklerde yaşamı imrendirme, Legal yoldan sapıp, illegal yollardan (ahlaksızca) para kazanma, En yakın dostların birbirlerine şantaj yapması, Tuzağa düşürülen kadın ve erkekler, Dostların birbirinin eşlerine ahlaksızca teklifler
Sonuç olarak, Türk toplumunun örf ve adetlerini bozuluma sokacak figürlerle donatılmış diziler izlemekteyiz.
Dizilerde izlediklerimiz, Türk halkının gerçeklerini, anlatıyorsa vay halimize!!!
Ekmekteki Katkı Maddeleri:
Ekmek değil zehir yediriyorlarmış, biz de yiyormuşuz da haberimiz yok. Dün gece, NTV'deki haberlerde, Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer'in ekmek konusundaki açıklamasını dinledim.
Yediğimiz ekmeğin yüzde doksan üçünü ekmek dışı maddelerin oluşturduğunu, kullanılan katkı maddesinin çok zararlı kimyasal madde içerdiğini, mide-barsak hastalıklarına yol açan, alzheimer hastalığına neden olan maddelerin bunlardan en çok bilinenler olduğunu, bu maddelerin kullanımının yasak olmadığını, Avrupa sağlık örgütlerinin ekmek sorununu halletmemiz halinde yaşanılan sağlık sorunlarımızın yüzde otuzundan kurtulacağımızı söylemekte olduğunu, Dünya nüfusunun yüzde birini oluşturmamıza rağmen ekmek tüketimimizin Dünya toplamının yüzde beşini kapsadığını, beslenmemizin yarısını ekmek ile sağladığımızı ve daha birçok bilgiyi hayretle izlerken bir kez daha ne kadar sahipsiz bir toplum olduğumuzu, yetkili ve ilgililerin lay lay lom oynadıklarını dehşetle gördüm.
Antideprazan Çağı
İnsanların baş ağrılarına, uykusuzluğuna hatta hayali mutluluğa kavuşması için; çare olacakmış gibi deprasyonmışcasına ANTİDEPRASAN kullanımı teşvik edilmektedir.
Antideprasanlar Telomer Boyunu (Ömrümüzü) Kısaltır. Karaciğer Fonksiyonu Bozar.
Türev Ticaretler
Sanayici ve iş adamları üretim ve ticaretten kolayca para kazanma yöntemi olan TÜREV ticaretlere (döviz, altın, borsa, at yarışları, şans oyunları ve tefecilik) yönlendirilerek ülkede işsizlik oranını yükseltmekte, işsizlik arttıkça, terör, gasp, iç huzursuzluk, aile düzensizliğini arttırır.
Gdo’lar Nelerdir?
Genetik mühendisliği teknikleri kullanılarak hayvanlarda, bitkilerde ve mikroorganizmalarda istenen gen değişimleri, günümüz teknolojisi ile gerçekleştirilebilmekte ve bilimsel araştırmaların sonucu elde edilen veriler teknolojik ürünlere dönüştürülmektedir.
Gd Patates: Sıçanlarda kanser hücrelerinin geliştiğini ve beyin, karaciğer ve testis gelişiminin engellendiğini, karaciğerin bir kısmının köreldiğini, pankreas ve bağırsakların genişlediğini tesit etti. Ayrıca bağışıklık sistemi de zarar görmüştü.
Gd Domates: Domateslerle 28 gün süreyle beslenen 20 sıçanın 7’si mide kanaması geçirirken 40 sıçandan 7 tanesi ise iki hafta içinde öldü.
Gd Pamuk: Hindistan’ın 6 köyünden tarım işçilerinde göz, deri ve üst solunum yollarında bir takım reaksiyonlar gerçekleşti. Ayrıca pamuk ayıklama fabrikasında çalışan işçilerde de alerjik durumlar tesit edildi.
Gd Mısır:
Bt Mısır : GD mısırla beslenen çiftlik hayvanlarında ise bazı üreme problemleri gözlediklerini bildirdiler. Almanya’nın Hesse bölgesinde bir çiftlikte genetiği değiştirilmiş BT mısırla beslenen süt ineklerinden bir kısmı ölürken sürüdeki diğer inekler hastalığın tespit edilememesi nedeniyle katledildi.
Gd Soya: Soya ile beslenen farelerin yavruları, doğduktan 3 hafta sonra öldü. Bu yavruların bazıları normalden çok küçüktüler ve agresif davranışlar sergiliyorlardı. Ayrıca bu tür soya ile beslenen farelerin karaciğer hücrelerinde ve pankreaslarında da problemler ortaya çıktı.
Hayvanların Gd Ürünlere Tepkisi: Farelerin yarısı yalnızca normal, diğer yarısı da yalnızca GD olanları yemeye zorlandığı vakit ise, GD olanı yemek zorunda kalanlar, daha çok yiyecek tüketti, daha az kilo aldı ve kafeslerinde daha az aktif oldukları gözlendi. Deneyin sonucunda tartılmak için alındıklarında, GD soya ile beslenen farelerin, daha stresli olduğu ve sürekli etrafa kaçışıp garip garip hareketler yatıkları gözlendi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet