Skip Navigation Links

Gazeteci Süslü'nün Acı Günü!

Gazeteci ve İskenderun Belediyesi Basın Bürosu çalışanlarından Doğan Süslü'nün annesi Elif Jale Süslü son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşam   A+a-

Gazeteci ve İskenderun Belediyesi Basın Bürosu çalışanlarından Doğan Süslü’nün annesi Elif Jale Süslü son yolculuğuna uğurlandı.

Akşam namazına mütakip Çay Mahallesi Camiinde göz yaşları arasından son yolculuğuna uğurlanan Elif Jale Süslü’yü yakınları ve dostları yalnız bırakmadılar. Cenaze namazına 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Gürsel Öztürk, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Çelik İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Gül, Belediye çalışanları ile idari amirleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Kamu Kuruluş Temsilcileri ve birçok Gazeteci katıldı.

Sona eren cenaze namazının ardından başta Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk olmak üzere diğer protokol mensupları da cenazeyi sırtlarında taşıdılar.
(73) yaşında kalbine yenik düşen Elif Jale Süslü defnedilmek üzere Çankaya Mezarlığına götürüldü. Bizde 8. Gün Gazetesi olarak Merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına acil şifa ile baş sağlığı dileriz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet