Skip Navigation Links

İki İdealist Eğitimci Yükseliş’te Buluştu

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Hatay protokolünü misafir etmeye devam ediyor.

İki İdealist Eğitimci Yükseliş’te BuluştuWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Hatay protokolünü misafir etmeye devam ediyor.
Gezen herkesi kendine hayran bırakan Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, bu kez de eğitimcilik ve belediyecilikte destan yazan bir ismi Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u kendine hayran bıraktı.
Bünyesinde bilim ve teknolojiyi, kültür ve sanatı, uzay bilimini, sporla iç içe bir eğitim sistemini yerleştirerek; yaparak-yaşayarak öğrenen, araştıran, düşünen ve sorgulayan mutlu, özgüveni yüksek nesilleri yetiştiren Özel Arsuz Yükseliş Bilim Kampüsü, 25 yıllık eğitimci Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ağırladı.
Eğitimci kimliğiyle şehirciliği, hizmeti, mutlu bir kent hayalini tüm yönleriyle hayata geçiren başarılı belediye başkanı Ayhan Yavuz, eğitimde olduğu gibi belediyecilikte de ideallerini Kırıkhan’a yerleştirdi.
İki idealist eğitimci, iki başarılı isim Ayhan Yavuz ile Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde bir araya geldi.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in birlikte karşıladıkları ve bilim kampüsünü gezdirdikleri Ayhan Yavuz, yılların idealist bir eğitimcisi olarak kolejde öğrencilere sunulan imkanlara hayranlığını ifade etti.
Sanat sokağı, laboratuarlar, uzay teknolojisi bölümlerini gezen Ayhan Yavuz, Hatay’ın ilk ve tek planetoryumunda uzayda yaptığı gezintiyle hayranlığını ifade ederken, Eğitimci Nuri Üysen’i tebrik etti ve hayallerin ötesinde bir eğitim üssü sunduğu için teşekkür etti.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nün her noktasının çok iyi düşünüldüğünü ve geleceğin Dünya şartlarına göre planlanmış olduğu için de, Yükseliş Koleji’nde yetişen gençlerin Türkiye’nin geleceğine büyük katkı sunacağını belirten Yavuz, yeni nesillerin bilim ve teknolojiyle, sanatla ve sporla iç içe yetişmesinin önemine vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İki İdealist Eğitimci Yükseliş’te Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet