Skip Navigation Links

Hatay'ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz..

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Hatay'ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz..Web
TV

Belen   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler;
Hatay'ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Belen Belediyesinin konferans salonunda, parti teşkilatına ve Belenli vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Belen İlçe Teşkilatının tam kadro katıldığı seslenişe Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen AK Parti İlçe Başkanı Fidan Sarcan, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Belen Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda Belenli vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sesleniş ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Fidan Sarcan’ın konuşmasıyla başladı. 2019 Yerel Seçimlerinde Hatay Büyükşehri alacaklarından emin olduğunu vurgulayan Sarcan, tüm katılımcılara teşekkür etti. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ise tüm katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında şu cümlelere yer verdi;
“2014 Yerel Seçimlerinde kazandığımızdan bu yana her zaman sadece hizmetlerimizle karşınıza çıkıyoruz. Belediyemizi devraldığımız gün neredeyse hasta bir insana dönüşmüş ve tamamen sarpa sarmış işleriyle içinden çıkılamayacak bir durumdaydı. Şükürler olsun ki şu anda tüm işlerini yoluna koymuş, gerek personel gerekse hizmetleriyle her anlamda kendine yetebilen bir belediye haline dönüştük. Ancak belirtmek isterim ki İller Bankasının bizlere gönderdiği sadece 320 bin lira ile birçok hizmet vermeye çalışıyor aynı zamanda da personel maaşlarını ödemeye çalışıyoruz. Bu güne kadar çocuk parkları, sosyal tesislerimiz, üst geçitlerimiz, halı sahalarımız, okullarımız, piknik alanlarımız, kapalı semt pazarı alanımızı ciddi anlamda maddi zorluklardan geçerek yaptık. Doğru düzgün para akışımız olmadan bütün bunları yapmanın zorluğunun yanında, büyükşehrin işlerimizi daha da zorlaştıran yol sorunu, yıllardır Belen’de bir kördüğüm haline geldi. Ancak 2019 yerel seçimlerini kazandıktan sonra büyükşehirde AK Parti belediyeciliği nasıl yapılır İbrahim Güler kardeşimizle göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İbrahim Güler’de Belenli vatandaşlara seslenişinin başında tüm dava arkadaşlarını selamladığı konuşmasında şu cümlelere yer verdi;
Söyleyecek çok sözümüz var ama maalesef söyleyeceklerimizi içimizde hissederek yaşıyoruz. Bugün buraya Hatay’da ki gerçekleri konuşmaya geldik. İnsanlık tarihi kadar eski bir tarihi olan Hatay’ın toza batmış, neredeyse kimliğini kaybetmiş kaderini değiştirmeye geliyoruz. Büyükşehir ve ilçe Belediyelerin gelirlerini karşılaştıran Güler, aradaki dağlar kadar fark ile Hatay Büyükşehir'in ne yapıldığını sordu. Asi Nehrinde patlayan projenin, HADO’nun bir türlü sonuca bağlanmayan sorunlarını, özellikle Belen’de bir türlü bitmeyen yolların, İskenderun’daki Battı- Çıktı projesinin sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Şu anda AR-GE ekiplerimiz tüm Hatay’ı karış karış geziyorlar. İnşallah Şubat ayı itibariyle vatandaşlarımıza dev projelerimizi açıklayacağız. Bu dava yolunda gönlünü ortaya koymuş değerli kardeşlerim, suyu sert, gönlü Amanoslardan yüksek Belen inşallah beraberce zafere yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Hatay'ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet