Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Nihal Atakaş Cami Kısa Bir Süre Sonra Açılacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Nihal Atakaş Cami kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Nihal Atakaş Cami Kısa Bir Süre Sonra Açılacak

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ve Çevre İlçe Müftüleri ile birlikte çok yakında açılacak olan Nihal Atakaş Cami incelemelerde bulundu.
Büyük Ölçüde Çalışmalar Tamamlandı
Caminin kente ayrı bir güzellik kattığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İl Müftülerimiz ve ilçe müftülerimiz ile birlikte camimizde yapılan son çalışmaları yerinde inceledik. Büyük ölçüde çalışmalar tamamlandı. Bir kaç ince işçilik işleri kaldı. İskenderun’da yakışır bir camii inşa edildi. Nihal Atakaş camimiz İskenderun’a çok yakıştı. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever iş adamımız Recep Atakaş beye tüm emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘’Çalışmalar büyük bir özenle ve titizlikle yapıldı. Cami inşaatın projeye uygun bir şekilde inşaa edildi. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen cami örnek bir şekilde yapıldı. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah" diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet