Skip Navigation Links

Cemil Yılmazlar'ın Sağlık Durumu İyi..

Hatay'ın Belen İlçesi Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi.

Gündem   A+a-

 
Cemil Yılmazlar’ın Sağlık Durumu İyi..
 
Hatay’ın Belen İlçesi Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi.
Cuma günü akşam saatlerinde Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne kaldırılan Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, yapılan ilk müdahelenin ardından servise alındı.
Doktorların yoğun uğraşları sonucu Cemil Yılmazlar’ın ciddi bir hiperntansiyon atağı nedeniyle geçici bir hafıza bozukluğu yaşadığı anlaşıldı.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Nöroloji Uzmanı Doktor Atilla Kara, Yılmazlar’ın yoğun stres nedeniyle ciddi bir hipertansiyon atağı sonrası geçici bir hafıza bozukluğu yaşadığını belirterek, sağlık durumunun iyi olduğunu müjdeledi.
Tedavisi tamamlanan Yılmazlar, Cumartesi günü Doktor Atilla Kara’nın tavsiyesi üzerine evinde bir süre istirahat edecek.
Yılmazlar’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Nöroloji Uzmanı Doktor Atilla Kara, “
“Cemil Bey’in ciddi bir hipertansiyon atağı olduğu ve onun peşinden de geçici bir hafıza bozukluğu yaşadı. Şuanda düzeldi, yaklaşık 12 saat içerisinde incelemelerimizde herhangi bir ciddi sorun yoktu. Tomografimiz, emarımız normal, muhtemelen stresin, yorgunluğun tetiklediği tansiyon atağı olduğunu düşünüyorum. Birkaç gün istirahatını önerdik, tedavilerini ayarladık şuanda her şey normal ve ara ara takip edeceğiz.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet