Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet Akif’ten Örnek Dayanışma

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu öğretmen veli kaynaşma gecesinde bir araya gelen

Mehmet Akif’ten Örnek Dayanışma

Eğitim   A+a-

okul idaresi, öğretmen, veliler gönüllerince eğlendiler.
Okulun öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni Linda Çetin, Müzik Öğretmenleri Mete Demir ve Murat Bulut güzel sesleriyle müzik ziyafeti sundular.
Okul aile birliği başkanı Funda Turaç, öğrencilerimizin başarılarında emeği gecen okulumuz idare ve öğretmenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Çocuklarımızın başarılarını üst seviyelere taşımaların da okulumuza destek amacıyla düzenlediğimiz geceye katılarak bizleri yalnız bırakmayan, çocuklarının eğitimine katkıda bulunan siz değerli misafirlerimize Okul Aile Birliği adına teşekkür edip iyi eğlenceler diliyorum” dedi.. .
Göreve geldiği ilk günden itibaren hiç bir fedakarlıktan kaçmayan yaptığı her işte adından söz ettiren Okul müdürü Mustafa Asıl de konuşmasında etkinliği gerçekleştiren Okul Aile Birliği başkanı Funda Turaç ve ekibine, Okul idaresine, öğretmen ve velilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Göreve geldiğim günden itibaren kısa sürede velilerimizin desteğiyle birçok hedeflerini gerçekleştirdiklerini ancak hala yolun başında olduklarını yapılacak daha çok işlerinin olduğunu, öğrencilerimizin geleceğini oluşturacak yapı taşlarında öğretmen ve velilerin birlikte adım atmasının öneminden bahsederken daha çok başarılara imza atacaklarını bununda birlik beraberlikle olabileceğini söyleyen Okul Müdürü Mustafa Asıl:
Bir adım atarsanız hayat anlam kazanır siz niyet edip harekete geçmezseniz birileri gelip elinizden tutup kaldırmaz o yüzden sizin burda bulunmanız benim için onur verici katılımınız için teşekkür ederim dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş