Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Civelek :Sağlığım Aktif Siyaset İçin Henüz Hazır Değil!

İskenderun eski Belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek, 2019 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin İskenderun'da favori adayları arasında gösteriliyor.

Civelek :Sağlığım Aktif Siyaset İçin Henüz Hazır Değil!

Politika   A+a-

 İskenderun Vatan Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Doktor Yusuf Civelek, sağlık durumundan dolayı adaylığa hazır olmadığını ifade etti.
CHP’nin İskenderun Belediye Başkan adaylığının güçlü isimlerinden eski başkan Dr. Yusuf Civelek, sağlık durumunun halen siyaset yapmaya hazır olmadığını belirtti.
CHP seçmeninin yoğun desteğini alan Civelek, yakın zamanda geçirdiği kalp krizinden sonra sağlık durumu hakkında ve siyasete yeniden dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorularımızı yanıtlarken, şu bilgiyi aktardı: “Rahatsızlığım sonrası dinlenmeyi sürdürüyorum. Bir ay sonra anjiyo olma durumu var. Sonrasında by-pass olabilir. Seçmenin benden adaylık beklentisini şükranla karşılıyorum. Herkesin takdir edebileceği gibi sağlık, bir insan için en önemli unsurdur. Ancak şu an yoğun tempolu seçim kampanyası içinde olabilecek kadar şartlar yok. Bu işe girişip yarım bırakmayı da seçmene ve halkıma karşı olan sorumluluktan dolayı doğru bulmam.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar