Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında durmadan yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Yerel   A+a-

Kocatepe Mahallesi Mimar Sinan Camii Derneği yöneticileri, Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtar,"Engelliyim Engel Tanımam" Projesi kapsamında eğitim gören kursiyerler ve Beyaz Ay Derneği Başkanı İbrahim Kesik ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Camiilerimize Desteğimiz Sürecek
Kocatepe Mahallesi Mimar Sinan Camii Derneği yöneticileri ilk olarak Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Rutin belediye işlerinin yanında kamu kurum kuruluşlar ile cami ve ibadethanelere de çeşitli hizmetler götürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok camiimizin genel çevre düzenlemesi ile genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdik ”dedi.
Kocatepe Mahallesi Mimar Sinan Camii Derneği yöneticileri ise ihtiyaç duyulan konular hakkında Başkan Seyfi Dingil’e bilgiler verdiler.
Engellilerden Nezajet Ziyareti
Daha sonra “Engelliyim Engel Tanımam" Projesi kapsamında eğitim gören kursiyerler Başkan Seyfi Dingil’e 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile nezaket ziyaretinde bulundular. Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtar mahallede devam eden çalışmalar hakkında Başkan Seyfi Dingil ile fikir alışverişinde bulundu. Beyaz Ay Derneği Başkanı İbrahim Kesik ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet