Skip Navigation Links

İlk doğal gaz meşalesi yandı

Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek, doğal gazın konforlu bir yakıt olduğuna işaret etti.

Yaşam   A+a-

gazmealeb.jpg" />

İskenderun Modern Evler semtine ulaşan Doğal Gaz’la ilgili olarak, Modern Evlerde düzenlenen Doğal Gaz Meşale Yakma töreninde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek, doğal gazın konforlu bir yakıt olduğuna işaret etti. Modern Evler Nene Hatun Ana Okulu civarında düzenlenen meşale yakma törenine Aksa Gaz Türkiye Kordinatörü Yaşar Aslan, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek, Bölge Müdürü Metin Ceyhan, şirket yetkilisi Serdar Gör, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, belediye meclis üyeleri, diğer konuklar ve vatandaşlar katıldılar. Düzenlenen törende Başkan Civelek;”
Çok değerli bölge milletvekillerim, protokol mensupları, sevgili konuklar, saygıdeğer halkımız ve kıymetli misafirler. Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Az önce sayın şirket yetkilimiz, Doğalgaz Dağıtım Projesi Meşale Yakma Töreni ile ilgili bazı teknik bilgiler verdi. Onun verdiği bilgilerden sonra aslında söylenecek çok fazla bir şey yok ama ben yine de bazı noktalara değinmek isterim.
Yapılan tüm matematiksel hesaplarda doğal gaz tüp gaza göre oldukça hesaplıdır. Önce kullanmak, sonra ödemek şu kriz ortamında önemli bir ekonomik avantajdır. Depolama ve yedekleme gibi sorunları olmaması büyük kolaylıktır. Çevre dostu doğal gazın çevremize ve sağlığımıza katkı vereceği aşikardır.
Doğal gazın sera gazı salınım oranı düşük olduğu için Küresel ısınmayı tetikleyici değil aksine onu önleyici bir özelliği vardır ve doğal gaz az önce ifade edildiği üzere konforlu ve çağdaş bir yakıttır.
Bir de bu doğal gaz hizmetinin ilçemize, semtimize kadar ulaşması konusu vardır. Elbet bu hizmet genel iktidarımızın hizmetidir. Onlara buradan teşekkür etmek bize borçtur ve bu teşekkürü iktidarımıza ediyorum. Ancak genel iktidarın pas ettiği bu hizmeti sonlandırmak ve halka sunmakta yerel iktidarların yani İskenderun’da da bizim işimizdir. Aldığımız hizmet pasını vatandaşımızı konforlu yakıta kavuşturarak değerlendirmek istiyoruz. Esasen parti rozetleri bir kenara bırakıldığında ve halka hizmet noktasında buluşulduğunda, birlik, beraberlik ve güzellik kendiliğinden gelmektedir.
Bugünde hizmet de, güzellikte ve beraberlikte buluştuk. Projeye emeği geçenleri kutluyor, İskenderun Belediyesi olarak projeyle ilgili üzerimize düşenleri yapacağımız sözünü veriyorum. İskenderun ve onun yaşayanı, Türkiye ve onun insanı, her vakit her şeyin en güzeline layıktır. Hayırlı olsun Modernevler, hayırlı olsun İskenderun, hayırlı olsun Türkiye. Hepinize tekrar saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkür ederim” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet