Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Altyapı Sancısı Bitecek Nardüzü ve Karaağaç Gülecek…

Seçim ve Oy Kaygımız Yok!

Altyapı Sancısı Bitecek Nardüzü ve Karaağaç Gülecek… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceleyerek, proje sorumlularından bilgi aldı.
Arsuz ilçesi Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden altyapı kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Belediye Başkanı Nazım Culha, 17 ekibin yoğun bir şekilde çalıştığı iki mahallede hızlı ilerleme kaydedildiğini söyledi.
Hiçbir belediyenin seçim arifesinde altyapı hizmetine girmek cesaretini gösteremeyeceğini hatırlatan Başkan Nazım Culha, “Bir çok ilçe seçim öncesi böyle bir risk almak istemedi ama biz oy kaygısı taşımayan, hizmet odaklı bir belediyeyiz. Altyapısı olmayan bir şehrin üst yapısının olması mümkün olamaz. Sorunların temeline inmeden üst yapıya yönelmek belediyecilik açısından uzun vadede büyük bir tehdittir. Halkımızdan biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz. Bu süreç tamamlandığında halkımızın memnuniyeti bizim için daha önemli.” Dedi.
Altyapı kanalizasyon hattının döşenmesinin ardından gerekli testlerin yapıldığını ve ardından da konutlara bağlantı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Nazım Culha, halkın biraz daha sabır göstermesini istedi ve yollardaki bozulmaları da Arsuz Belediyesi olarak hızlı bir şekilde kapatmak gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.
Başkan Culha, kanalizasyon çalışmalarının ve konut bağlantılarının bittiği yerlerde hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, “Halkımızın uzun yıllardır yapılmasını istediği altyapı ve kanalizasyon hizmetinin yoğun ve hızlı bir şekilde ilerliyor olması memnuniyet verici. Çalışmalar 17 ekip tarafından Nardüzü ve Karaağaç Mahalleleri’nde yoğun bir şekilde devam ediyor. Yollarda oluşan çukurlar, bozulmalar halkımızda ciddi bir rahatsızlık yarattığı için ekiplerimiz yollardaki çukur ve bozulmaların kapatılması için yoğun çaba sarfediyor. Sonuç itibariyle büyük bir hizmet olan altyapı kanalizasyon işleri, Dünya’nın heryerinde yapım aşaması sıkıntılıdır. Bu sıkıntıların minimize edilmesi, halkın bu çalışmalar sırasında zarar görmemesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” Diyerek mesaj verdi.
 
Nardüzü Kent Meydanı Yaşam Alanı Olacak…
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü Mahallesi Kent Meydanı’nda da çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek, 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği bir yaşam alanı hazırlığı içinde olduklarını söyledi.
Başkan Culha, Arsuz’da nüfus yoğunluğunun önemli bölümünü oluşturan Nardüzü ve Karaağaç Mahalleleri’nin çehresini değiştirecek, geçmişten gelen sıkıntıları bertaraf edecek hizmet atılımlarının süreceğine de vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
Altyapı Sancısı Bitecek Nardüzü ve Karaağaç Gülecek…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar