Skip Navigation Links

Ergündüz: “Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız”

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz, Belediye Başkanı olduğu takdirde İskenderun'u bölgenin en mutlu şehri yapacağını ifade etti.

Ergündüz: “Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız”

Politika   A+a-

İskenderun için hayata geçirmeyi düşündüğü önemli projeler ile dikkatleri üzerine çeken Ergündüz, renkli kişiliği ve açıklamalarıyla her kesim tarafından büyük ilgi ve destek görmeye devam ediyor.
İskenderun'da Ak Parti'nin oylarını daha da yukarı taşıyacağını iddia eden Ergündüz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Ben partimizin oylarını yukarıya taşıyacak bir birikimdeyim. İlçemiz için 30'un üzerinde vizyon projem var. Taktir görüldüğünde, bu ilçeyi bölgemizin en mutlu şehri yapacağım. Üretimi ve Aile ekonomisine katkıyı esas alan bir belediyecilik anlayışında olacağız. Oluşan refah ve rantı kişi ve gruplara değil tabana yayacağız. İskenderun'u sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. İskenderun halkı ile birlikte biz olacağız. Katılımcı olacağız, birlikte yöneteceğiz. Son yüz gülene kadar, son gönüle girene kadar çalışacağız. Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız. Halkımız için halkımızla beraber çalışacağız ve yöneteceğiz. Toplumsal barışı tabanda sağlayacağız” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet