Skip Navigation Links

Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Aka, Dobra Dobra konuştu..

'Erzin Belediye Spor Ligin İkinci Yarısında Sahaya Çıkamıyor'

Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Aka, Dobra Dobra konuştu..

Spor   A+a-

Problemlerin olduğunu bilerek geldim. Ancak bu problemlerin bu kadar ilgisiz ve duyarsız kalınacağını düşünmedim. Erzin'in önde gelen insanları kulübe destek olmalı. Aksi taktirde 2. yarıda izleyecek takım bulamayacağız" dedi.
 
"Erzin Belediye Spor Ligin İkinci Yarısında Sahaya Çıkamıyor"
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden ve son yıllarla girdiği maddi krizden bir türlü kurtulamayan Erzin Belediye Spor'da ligin ikinci yarısında sahaya çıkamayacağı yönünde bilgiler gelmesi, spor camiasında şok etkisi yarattı. Bu konuda yönetimin ağzını bıçak açmazken, Erzin ilçesini yönetenler, iş adamları, oda başkanlarından hala ses seda yok.
 
Takımın düştüğü durum karşısında hiç tereddüt etmeden memleketi için göreve gelen Erzin Belediye Spor'un Teknik Direktörü Ersin Aka, basın mensuplarının soruları karşısında içini döktü. Genç ve başarılı Teknik Direktör Ersin Aka'nın açıklamalarını aynen yayınlıyoruz.
" 7yıl gibi aradan sonra, zor durumda olan memleketimin takımı Erzin Belediyespor'da severek ve isteyerek göreve başladım. Futbolcularımız genç ve yetenekli oyunculardan kurulu ancak tecrübesiz ve eksiklikleri olan bir ekip. Teknik anlamda bu problemleri giderebileceğimi ve geliştireceğimi farkındalığı ile Erzinlilere iyi futbol oynayan bir takımı uzun süreçte izlettireceğimi düşünüyorum. Ancak takımımız şu anki sorun teknik ve taktikten çok yönetimsel ve mali konulardır. Problemlerin olduğunu bilerek geldim. Ancak bu problemlerin bu kadar ilgisiz ve duyarsız kalınacağını düşünmedim. 3 haftalık süreçte kulüp başkanımızın geçmişten günümüze kadar olan tasarruflarından dolayı ekonomik olarak çok yalnız kaldığını ve çok zor durumda olduğunu üzülerek gördüm. Diğer yöneticilerimiz hiç ortada yoklar. Çünkü bir defa bile gelip bir problem var mı, Yomra maçı primi nasıl ödendi, Körfez maçına nasıl gidilecek ya da oyuncular teknik ekip nasıl diye bir sorulmaz mı? Her şey parayla ilgili değildir, en azından ilgilenmek, çaba sarf etmek gerekmez mi?" dedi.
 
Aka daha sonra açıklamasına şöyle devam etti; "Şu an çok önemli noktadayız. Önümüzde 20 gün var. 16 Aralık'ta ilk yarının son maçını oynayacağımız güne kadar oyuncularımıza 4 ay önce ödememiz gereken peşinatları ödeyemezsek bu takım dağılacak. Oyuncular sonuna kadar haklı. Sezon başında bu yana toplam aldıkları para 32.000 TL'dir. Bunu 24'e bölersek kişi başına 1.300 TL. gibi komik bir rakama denk geliyor. Benim için Erzin Belediyespor ne yönetimin ne de belediyenin takımıdır. Bu takım Erzin'in takımıdır. O yüzden herkes sahip çıkmalı, yoksa çok geç olacak. Ülkemizde 81 il 957 ilçe var ama 128 tane profesyonel takımlardan biri biziz. Bu çok büyük bir değer, bu değere sahip çıkmalıyız. Ben şahsım adına çok fedakarlık yapmıştım ilk geldiğimde ve yine yapıyorum. Bütün imkanlarımı kullanıyorum. Benim için çok değerli olan üst düzey yönetici bir abimi buraya getirdim. Bu insan ne Erzinli , ne yönetici, ne de siyasi bir amacı var. Tek amacı benim başarılı olmam ve burayı kısa zamanda sevmesi. Şu ana kadar kulübe önemli bir miktarda para verdi. Biz geldiğimizden bu yana kulübün kasasına giren tek para bu. Bu noktadan hareketle mülki amirlerimiz, siyasilerimiz, yöneticiler ve Erzin'in önde gelen insanları kulübe destek olmalı. Aksi takdirde 2.yarıda izleyecek takım bulamayacağız".
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İhsan Kırdar 25 Ocak 2019 Cuma
Eskişehirsporu bu hale düşürenlerden biri de şu anki Erzin Belediyespor teknik direktörü Ersin Aka 'dır.Eskişehirsporun transfer tahtasının açılması için imza vermeyen ve ESES taraftarına vefasızlık eden Ersin Aka' yı ESES taraftarı hiç unutmayacak.Eskişehirdeki bütün müsabakalarda,milli maçlarda dahil,hep kulakları çınlayacak.Bütün Türkiye taraftarın tezahüratları ile Ersin Aka'yı iyi tanıyacak.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet