Skip Navigation Links

Bekir Altan'a Sopalı Saldırı Düzenlendi

Hatay'ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Seçim Ziyaretleri Kapsamında Esnafları Ziyaret Ederken Bir Grubunu Taşlı Sopalı Saldırısına Uğradı.

Yaşam   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesinin MHP’li Başkanı Bekir Altan ve korumaları bir gurubun sopalı saldırısına uğradı. Daha önce iki kez AK Parti ve MHP’liler arasında yaşanan 3. olayla belde iyice gerildi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinden dönerken 5 araçlık bir gurup tarafından takip edildi ve E91 Karayolu Payas kavşağına gelindiğinde korumaların bulunduğu otomobile bir araç çarptı. Bekir Altan’a korumalık yapan, aralarında Belediye çalışanlarının da bulunduğu kişilere sopalarla saldıran grup 4 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı.
Korumaların zamanında müdahalesiyle olayı yara almadan atlatan MHP’li Belediye Başkanı Bekir Altan partililerini sağduyulu olmaya çağırdı. Olayın duyulmasıyla birlikte Dörtyol Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu 300 polis takviyesiyle olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Özel harekât polislerinin de bulundukları olay yerinde partililerine sakin olmalarını söyleyen Bekir Altan “Bize taş atanlara biz gül atacağız “dedi. Bu sırada AK Partili oldukları iddia edilen bir gurup sözlü olarak sataşmada bulundu. İki grup arasında başlayan gerginlik polislerin araya barikat kurmalarıyla sakinleştirilebildi. Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı’da olay yerine gelerek bilgiler aldı. Başkan Altan'ın araç şoförü amcası oğlu Bestami Altan kardeşi Halil Altan, koruması Ercan Durgun ve Yunus Dede isimli kişilerin yaralandıkları olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Payas’ta 22 Temmuz seçimlerinde MHP’liler ile AK Partililer arasında benzeri bir olay yaşanırken bir ay kadar önce yine iki partili gurup arasında kavga çıkmış, 4 kişi yaralanmıştı. Geçen cumartesi günü de MHP’nin konvoyunun AK Parti seçim bürosu önünden geçerken bazı AK Partililer araçlara saldırmak istemiş polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden yatıştırılmıştı. Yaşanan son olayla birlikte Payas Beldesinde gerginliğin hat safhada olduğu bildiriliyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet