Skip Navigation Links

HDI Sigorta İle İmzalar Atıldı

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile bugüne kadar çeşitli spor branşlarında birçok takıma destek sunan

HDI Sigorta İle İmzalar Atıldı

Spor   A+a-

HDI Sigorta arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.
 
25 Kasım Pazar günü HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen imza törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HDI Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
 
Hatay’ın Melekleri HDI Sigorta İle Daha da Güçlendi
 
Hem lig hem de Avrupa mücadelelerinde Hatay’ı başarılı bir şekilde temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, HDI Sigorta’nın sponsorluğunda daha da güçlendi.
 
Başkan Savaş ile Hancıoğlu arasında atılan imzalar neticesinde HDI Sigorta, son yıllarda sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve kadın basketbolun ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri haline gelen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımına forma sponsoru oldu.
 
Başkan Savaş: Taraftar Ve Destekçi Sayımızın Gün Geçtikçe Artması Bizi Onurlandırıyor
 
İmza töreninde duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “ Bugün takımımız adına çok önemli bir gün. Kadın basketboluna değer veren HDI sigorta ile bu sene Türkiye Kupası’nı almak istiyoruz. Yaklaşık 2 ay önce ikinci kez Cumhurbaşkanlığı Kupasını aldık. Geçen yıl Türkiye Kupası’nda final oynadık. Bu sene ipi göğüsleyerek Türkiye Şampiyonluğu Kupası’nı almak istiyoruz. Hatay’da spora destek konusunda çok kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdik. Kadın basketbol takımını 9,5 yıl önce kurduk ve 8 yıldır süper ligde mücadele ediyor. Şu anda Avrupa’da en çok konuşulan takımız. Ailemize yeni katılan HDI Sigortanın hem bizlere emeği geçecek hem de kalpleri maçlarda bizlerle birlikte atacak. Biz HDI Sigorta’nın ana sponsorumuz olmasını istiyoruz. Amacımız hem marka değerimizi yükseltmek hem de sporcularımıza maksimum destek sağlamak. Birçok spor dalında başarılı bir şekilde mücadele eden takımlarımız var. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Taraftar ve destekçi sayımız gün geçtikçe arttırıyoruz ve bu da bizi onurlandırıyor. Desteğiniz için teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum açıklamalarında bulundu.
 
“Bundan Sonra Hatay’ın Meleklerinin Yanındayız”
 
Hancıoğlu, “ Son yıllarda tüm dikkatleri üzerine çeken ve gerek Avrupa’da hem de Türkiye’de oldukça başarılı sonuçlar alan bir kadın basketbol takımının yanında olmak bizim için olukça gurur verici. HDI Sigorta olarak Türkiye’nin dört bir yanında Türk sporuna ve sporcusuna önemli destekler veriyoruz. Medeniyetler kenti Hatay takımına sponsor olmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Bundan sonra Hatay’ın meleklerinin yanındayız. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
İmza töreninin sonunda Başkan Savaş, HDI Sigorta Genel Müdürü Hancıoğlu ile beraberindeki heyete adlarının yazılı olduğu HBB Kadın Basketbol Takımının formalarını hediye etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet