Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Barış Korosu’ndan Başkan Savaş Onuruna Muhteşem Konser

Antakya-Defne Barış Korosu, “Anadolu’muzdan Ezgiler” konserini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş onuruna

Barış Korosu’ndan Başkan Savaş Onuruna Muhteşem Konser

Gündem   A+a-

Hatay Kültür Merkezi’nde düzenleyerek Hataylılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı
Gerçekleştirilen konsere Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
Anadolu'nun birçok yöresine ait birbirinden güzel eserleri seslendiren koro ekibi, seslendirdikleri ezgilerle zaman zaman izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken kimi zaman da hareketli türkülerle izleyicileri coşturdu.
Hataylılara keyifli bir müzik dinletisi sunan Antakya- Defne Barış Korosu, sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanarak büyük beğeni topladı.
“Gerçekleştirdiğimiz Her Etkinlikte En Büyük Desteği Başkanımızdan Gördük”
Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, “Derneğimizi kurduğumuzdan bu yana Hatay’da edebiyat, sanat ve kültür alanlarında gerçekleştirdiğimiz her etkinlikte en büyük desteği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan gördük. İlimizde de kültür ve sanat anlamında Hatay Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler bizleri her zaman çok mutlu ediyor. Bizlere vermiş olduğu destek ve Hatay’a kazandırdığı sayısız hizmetler için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.
Konser sonunda HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, keyifli bir konser veren Antakya-Defne Barış Korosu ekibine teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş