Skip Navigation Links

CAN BABAM..

Yüreği evlatlarının sevgisiyle, onların gelecek kaygısıyla atan, tutuşan, zorlu şartlarda evlatları için ekmeğini taştan çıkaran, canını hiçe sayarak

Yaşam   A+a-

Yüreği evlatlarının sevgisiyle, onların gelecek kaygısıyla atan, tutuşan, zorlu şartlarda evlatları için ekmeğini taştan çıkaran, canını hiçe sayarak en zor işlere evlatları için katlanan tüm babalar adına canım babam Mehmet Alvanlı’ya armağan ediyorum..
Allah evlatları babasız, babaları evlatsız bırakmasın.. Hepinizin bildiği gibi yürekten geçen aşkı, sevgiyi, heyecanı yazıya dökmek her zaman kolay olmayabilir. Bu yüzden, en derin duygularla birkaç cümle yazmağa çalıştım. Bir çoğunuzun duygularına tercüman olacağına inandığım cümlelerimi tüm babalara ve canım babam Mehmet Alvanlı’ya armağan ediyorum.. Tüm babaların babalar günü kutlu olsun..
CAN BABAM..
Babacığım; Sen, evimizin direği başımızın tacısın ve en önemlisi benim ilk sevgilim. Babalar günün kutlu olsun..
Allah’ım seni benden, bizden ayırmasın…
Sen, benim babamsın!
“ Babam!” deyip sarmak, sımsıkı hiç ayrılmamacasına, seni koklamak, öpmek doyasıya Can babam… Canım babam! Yüreği bizim sevgimizle yanıp tutuşan yalnız bizim için atan biricik babam…
Dinle! Can babam, Dinle!!!
Seni nasıl yüreğimde büyüttüm yerin nasılda büyük kalbimde kocamansın içimde ne düşünmek istesem ilk seni düşündüğüm kendimden önce ilk sana dua edişim.
Canımın içinde atan cansın sen benim her şeyimsin dinle babam… Babam, Babalar günün kutlu olsun.. Babam, Teni mis gibi kokan babam… Babam, Başka babalara benzemeyen babam, Babam, Sevgisiyle beni şımartan babam, Babam, iyi ki varsın ve iyi ki benim babamsın canım babam.. Seni tarif etmek kelimelere dökmem mümkün değil güzel babam..
Sen içinde hem fırtınalar kopan, çocukları için varını yoğunu ortaya koyan, çocukları için canını hiçe sayıp uzun korkunç o yollara çıkan, buz gibi yollarda yatan aç kalan canım babam şimdi söyleyin bana sorsalar “senin mi canını babanın mı canını alalım?” Hiç korkmadan “benim” derim “benimkini alın” derim!!!
Canım babam, yüreği bizim için atan canım babam bizde elimizden geldiğince sana layık bir evlat olmaya gayret ediyoruz ve elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımıza da söz veriyoruz. Seni çok seviyoruz canım babam… Allah’ıma emanet ol can babam…
Evlatların adına Tülin Gökpınar..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet