Skip Navigation Links

Dumlupınar’ı Yine Foseptik Bastı!!!

Vicdanın Kurusun Hatsu !!!

Dumlupınar’ı Yine Foseptik Bastı!!!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Dumlupınar Mahallesi’ni bir kez daha foseptik bastı.
Eski Lunapark alanında bulunan terfi istasyonunun çalışmaması nedeniyle bir kez daha foseptikle mücadele eden Dumlupınar Mahallesi halkı, bulaşıcı hastalık tehlikesiyle karşı karşıya.
Terfi istasyonunu çalıştıran motorların küçük olması ve yoğunluğu kaldıramaması nedeniyle sık sık ariza verdiği, sipariş verildiği öğrenilen yeni motorların en yakın 2019 Ocak ayı sonunda geleceği biliniyor.
Binaların bodrum katları ve yolların foseptikin içinde kaldığı Dumlupınar Mahallesi’nde halk bulaşıcı hastalıklara maruz kalma korkusu yaşıyor.
Aylardır terfi istasyonunun sık sık arıza vermesi, kanalizasyon hattının çekilmemesi nedeniyle taşan foseptik, bu kez de yoğun yağış sonrası cadde ve sokaklara taştı.
HBB İtfaiyesinin yollara taşan foseptiği yıkama gayretlerine rağmen, terfi istasyonunun çalışmaması nedeniyle taşmaların önüne geçmek mümkün değil.
Bebekleri ve hastaları olan vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorunun çözümünü hızlandırmamasına isyan ederken, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, yetkilileri bir kez daha göreve davet etti.
 
 
 
 
Dumlupınar’ı Yine Foseptik Bastı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet