Skip Navigation Links

Mehmet Çetin annesini kaybetti..

İskenderun'un tanınmış simalarından Çetiner Kumanyacılık Şirketi Sahibi İşadamı Mehmet Çetin, annesi Hidayet Çetin'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Yaşam   A+a-

İskenderun’un tanınmış simalarından Çetiner Kumanyacılık Şirketi Sahibi İşadamı Mehmet Çetin, annesi Hidayet Çetin’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Solunum yetmezliği sorunu bulunan Hidayet Çetin, 61 yaşında ve 7 çocuk annesiydi.
İskenderun çay Mahallesi Camii’nde İkindi Namazı’nı müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verilen Hidayet Çetin’i çocukları, yakınları ve çok sayıda seveni son yolculuğuna uğurladı.
Annesi Hidayet Çetin’i kaybetmenin şokuyla bitkin olduğu gözlenen İşadamı Mehmet Çetin’i yakın arkadaşları ve işdünyasından çok sayıda dostu yalnız bırakmadı. Cenaze törenine denizcilik sektöründen dostları da Mehmet Çetin’i yalnız bırakmazken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de cenaze törenine katılarak dostları Mehmet Çetin’in acı gününde yanında oldular.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak merhume Hidayet Çetin’e Allah’tan rahmet, dostumuz Mehmet Çetin’in şahsında tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet