Skip Navigation Links

-İlkokulda Bilimin Kalbi STEM JUNİOR’LA Bahçeşehir’de Attı-

STEM( Science, Technology, Engeering ve Mathematics ) çalışmaları ile ‘’yaparak-yaşayarak-üreterek’’ öğrenmeyi hayata geçiren

-İlkokulda Bilimin Kalbi STEM JUNİOR’LA Bahçeşehir’de Attı-

Eğitim   A+a-

Bahçeşehir Koleji, bu öğretim yılının ilk çalışmalarını ilkokul öğrencileri için STEM JUNİOR adıyla gerçekleştirdi.
Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencilerinin gerçekleştirdikleri okuldaki STEM Fuarında, bilimin ve teknolojinin gelişimine temelden imkan sağlayan çok yönlü projeler sergilendi. Çocukların ‘’yaşayarak öğrenme’’ felsefesinden yola çıkan STEM projeleri ; ailelerin de katılımıyla merak uyandırıcı, eğitici ve öğretici ürünlerin tanıtılması, takım çalışmasının öneminin vurgulanması gibi kazanımlarla hazırlanan, projelerin sergilendiği fuar güzel görüntülere sahne oldu.
Bu STEM Fuarında, Mars’ın yüzeyini ve oradaki yaşam şartlarını tasarlayan, projelendiren; hayallerindeki kuklaları oynatan ve tanıtan; mühendisliğe olan ilgilerini ortaya çıkaran köprüler inşa eden ve rüzgar gücüyle hareket eden arabalarını sergileyen İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencileri, projelerini velilere ve konuklara büyük bir heyecanla tanıttılar.
Katılımın yoğun olduğu fuarda çocukların hevesleri, ortaya çıkardıkları projelere olan ilgi ve öğrendiklerini yaşayarak anlatmaları da anne-babalar ve öğretmenleri tarafından takdirle karşılandı.
İçinde bulunulan çağda çocukların özellikle de anaokulu ve ilkokulu gibi temel sınıflarda bilim ve teknoloji dersleri, projeleri ve etkinlikleriyle buluşturan İskenderun Bahçeşehir Koleji, öğrencilerin ‘’Hayallerini ve becerilerini geliştirecek’’ STEM çalışmalarına devam edileceğini belirtti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet