Skip Navigation Links

Demir Hayat’tan Memorial Sağlık Grubu’na Özel Sağlık Sigortası

Türkiye’de kaliteli sağlık hizmetlerinin öncüsü Memorial Sağlık Grubu ve sigorta sektörünün prestijli şirketlerinden Demir Hayat güçlerini birleştirdi

Demir Hayat’tan Memorial Sağlık Grubu’na Özel Sağlık Sigortası

Yerel   A+a-

Yapılan işbirliği çerçevesinde hastaların Memorial Sağlık Grubu hastanelerinde nitelikli sağlık hizmetinden yararlanabileceği yeni özel sağlık sigortası ürünü olan “Ekinoks Plus Sağlık Sigortası” ortaya çıktı
Türkiye’de sağlık sigortası sektörünün önde gelen şirketlerinden Demir Hayat, Memorial Sağlık Grubu hastaları için özel yeni bir sağlık sigortası ürünü oluşturdu. Demir Hayat Sigorta tarafından hayata geçirilen Ekinoks Plus ürünü, Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikle acentelere tanıtıldı. Ekinoks Plus’ın yatarak tedavi, yatarak+ayakta tedavi, doğum teminatı gibi ihtiyaca göre ve her bütçeye uygun farklı plan alternatifleri bulunuyor. Üstelik benzer sigorta ürünlerine göre yüzde 30’a kadar avantajlar sağlıyor.
Ekinoks Plus ürününün tanıtım etkinliğinde konuşan Demir Hayat Genel Müdürü Viktor Hodara; “Özel tasarlanan ürünümüzde limitsiz doğum gibi çok önemli ve kapsamlı teminatlara ek olarak, zengin asistans hizmetleri de bulunuyor” dedi. Hodara, şöyle konuştu: “Asistans hizmeti kapsamında sigortalı, ücretsiz VIP check-up, diş paketi ve özellikle tavsiye ettiğimiz online doktor hizmetimizden faydalanabiliyor. Ekinoks Plus ürünümüz ile sigortalılarımız Memorial Sağlık Grubu hastanelerinde hem kaliteli hem de özel anlaşmamız sayesinde daha uygun fiyatlı sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler. Demir Hayat olarak müşterilerimize hasta olduklarında akıllı ve farklı ürünlerle verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra, onların sağlıklı ve daha iyi yaşamalarına destek veren uygulamalarımız da devam edecek. Ekinoks Plus ürünü alan her müşterimiz Zorlu Center’daki Memorial Wellness Merkezi’nden %20 indirimli olarak faydalanabilecek.”
Memorial Sağlık Grubu’nun tüm merkezlerinde geçerli
Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç ise, Memorial’ın özel sağlık sigortası kullanıcılarının en çok tercih ettiği hastanelerden biri olduğunu belirterek, “Memorial Sağlık Grubu olarak sektörde 18. yılımızı geride bıraktık. Açıldığımız günden bu yana en iyi uzman ve akademik kadroları ile en ileri teknolojiyi bünyesinde bulunduran, tıptaki yenilikleri dünya ile aynı anda uygulayan, her geçen gün hizmet ağını genişleterek daha fazla insanın hayatına dokunan bir kurum olarak, Türkiye’de kaliteli sağlık hizmetlerinin yaygınlaşmasında önemli rol oynadık. Ülkemizde bir ilk olan bu özel ürün sayesinde hastalarımızın hayatlarını kolaylaştıracağımıza, onların sağlıklı kalmalarına ve kaliteli bir yaşam sürmelerine daha fazla katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Bu ürün Memorial Sağlık Grubu’nun tüm hastanelerinde geçerli olacak” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet