Skip Navigation Links

Doğal Gazla Yemek Pişir 5 Kat Tasarruf Et

Mutfakta doğal gaz kullanan vatandaşlar, tüp kullananlarla karşılaştırıldığında yemeklerini 5 kat daha tasarruflu pişiriyor.

Doğal Gazla Yemek Pişir 5 Kat Tasarruf Et

Ekonomi   A+a-

Ekonomik, konforlu ve doğa dostu doğal gaz, kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Kesintisiz enerji kaynağı doğal gaz mutfakta bir anda biten tüp sorununa da çözüm sunuyor. Sadece mutfağınıza doğal gaz bağlatarak, aylık bir tüp kullandığınızdaki pişirme masrafınızı yüzde 80 oranında azaltabilir; kullanım sıklığınıza göre ayda ortalama 19 TL’ye kesintisiz yemek pişirebilmenin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik mutfağınızda doğal gaz kullanabilmek için tüm evinizi doğal gaz dönüşüm işlemlerinden geçirmeniz de gerekmiyor; doğal gazı dilerseniz sadece mutfakta, dilerseniz banyoda sıcak su amaçlı, dilerseniz de evinizin her yerinde güvenle kullanabilirsiniz.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürü Alper Konyalı “Bölgemizin birçok özel lezzeti, birbirinden güzel yemekleri var. Haliyle evlerde de bol miktarda yemek pişiyor; bir başka açıdan baktığımızda yemek pişirmek için de enerji kullanılıyor. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan Çukurova Bölgesi’ndeki tüketici alışkanlıkları gösteriyor ki bir evde ortalama olarak bir tüp, sadece mutfakta pişirme amaçlı kullanılıyor. Ancak sadece mutfakta doğal gaza geçilmesi bile önemli oranda tasarruf sağlıyor ve yatırımınız birkaç yıl içinde kendini amorti edebiliyor. Üstelik doğal gazla, pek çok ailenin yakındığı ‘Tüp bitti’ derdinden de kurtulmak çok kolay” şeklinde konuştu.
 
aksadogalgaz.com.tr’yi ziyaret ederek doğal gaz ve abonelik süreçleriyle ilgili detaylı bilgi alabilir; Online İşlemler arasında yer alan “Abone ol” formunu doldurarak doğal gaz aboneliği için başvuruda bulunabilirsiniz.
 
*2018’de Çukurova Bölgesi için sadece doğal gaz kullanımındaki ortalama doğal gaz tüketim değeridir.
 
 
Aksa Doğalgaz Hakkında
Faaliyet alanında yer alan 27 il, 179 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfus, 4,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.
 
Bilgi için
Communication Partner
Ayfer Türkmen Çiftçi / [email protected] / 0533 378 77 23
Nazan Kargün / [email protected] / 0536 862 21 37
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet