Skip Navigation Links

Mehmet Uyumaz Toprağa Verildi!

Güney TV Haber Spikeri Cuma Keseroğlu ve eski Akdeniz TV çalışanlarından Deniz Arslan'ın kayınbabası Mehmet Uyumaz hayatını kaybetti.

Yaşam   A+a-

Güney TV Haber Spikeri Cuma Keseroğlu ve eski Akdeniz TV çalışanlarından Deniz Arslan’ın kayınbabası Mehmet Uyumaz hayatını kaybetti…
İskenderun’da yerel yayın yapan Güney TV Haber Spikeri Cuma Keseroğlu ve eski Akdeniz TV çalışanlarından Deniz Arslan’ın kayınbabası Mehmet Uyumaz hayatını kaybetti.
Önceki gün gece saat 12.00 sularında evde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Demir-Çelik Emeklisi ve dört çocuk babası Mehmet Uyumaz’ın ani ölümü sevenlerini büyük bir yasa boğdu.
55 yaşında, yakalandığı Kanser hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yuman Mehmet Uyumaz dün toprağa verilirken, Uyumaz’ı cenaze töreninde sevenleri de yalnız bırakmadı.
Kaptan Mehmet Paşa Caminde öğlen namazının ardından, kılınan cenaze namazı sonrası okunan dualar eşliğinde Uyumaz’ın naaş’ı, sevenlerinin gözyaşları arasında Çankaya Mezarlığına götürülerek defnedildi.
İskenderun Gazetesi olarak merhum Mehmet Uyumaz’a tanrıdan rahmet, başta meslektaşımız Cuma Keseroğlu olmak üzere tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet