Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cezaevinde bir ilk.

Kurum Müdürü Ramazan FİDANOĞLU 'Böyle bir organizasyonun ilk defa yapıldığını bununda kendi müdürlük döneminde yapıldığı için mutluluk duyduğunu söyle

Yaşam   A+a-

23 Mayıs 2009 tarihinde BOTAŞ Sosyal Tesislerinde, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ALPER, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Mahmut EGE, Cumhuriyet Savcısı Mustafa TARSUSLU, Cumhuriyet Savcısı Ali Rıza SAM, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali SAYIN, Hakim Kemal VARAN, Ceza İnfaz Kurumu Personel ve ailelerinin katılımıyla piknik yapıldı.
Kurum Müdürü Ramazan FİDANOĞLU “Böyle bir organizasyonun ilk defa yapıldığını bununda kendi müdürlük döneminde yapıldığı için mutluluk duyduğunu, bundan sonra bu organizasyonun geleneksel olarak devam etmesi gerektiğini ve burada kaldığı süre içerisinde mümkün olduğunca bunu gerçekleştireceğini söyledi. Ayrıca Pikniğe katılımın fazla olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.”
Piknikte, çocuklara ve personele yönelik yumurta yarışı, çuval yarışı ve halat çekme yarışları yapılarak birinci olanlara çeşitli hediyeler verildi. Personel ve aileleri, yapılan eğlence ve yarışmalarda doyasıya eğlendikten sonra pikniklerin vazgeçilmezi haline gelen mangallar yakılarak bölgesel lezzet olan kebaplar pişirildi.
Pikniğe katılan personel aileleri, uzun zamandır böyle eğlenmediklerini bundan sonraki yıllarda da bu tür faaliyetlerin devam etmesini istediler.
Piknik sonunda bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ALPER “Bu tür sosyal organizasyonların personel ve ailelerinin birlik be beraberlik ruhunu geliştirdiğini, sosyal açıdan rahatlattığını ve yılda en az 2 defa yapılmasının gerekli olduğunu söyleyerek bu organizasyonda emeği geçen herkese ve personel ailelerine de verdikleri destekten dolayı teşekkür etti”.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar