Skip Navigation Links

Bülent Özer Aynı Heyecanla İskenderun’a Talip

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Sarıseki Beldesi’nin son Belediye Başkanı ve Hatay’ın Büyükşehir olması sonrasında da

Bülent Özer Aynı Heyecanla İskenderun’a TalipWeb
TV

Politika   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini başarıyla yürüten Bülent Özer, İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’ye verdi.
Sarıseki Belediye Başkanlığı döneminde beldenin tüm eksiklerini gideren, tüm sorunlarını çözen, bir çok kültür ve spor tesisi, sosyal tesis kazandıran, yayla yolları dahil asfaltsız sokak bırakmayan Bülent Özer, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ile de yine bölgesine hizmet etmeye devam etti.
Belediyecilik konusunda uzman ve başarılı isimlerden birisi olan Bülent Özer, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği dönemlerinde çözüm odaklı, ortak aklı önemseyen bir anlayışla çalıştı.
Geçtiğimiz 2014 seçimlerinde aday adayı olduğunu hatırlatan Bülent Özer, aday olamasa da aday gibi çalışarak İskenderun Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandıran isimlerden biri olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduğunu ve olmaya da devam edeceğinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
Bülent Özer Aynı Heyecanla İskenderun’a Talip videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet