Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay İGC'yi Ziyaret Etti..

İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay, İGC’yi ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyelerini kutladı.

  İskenderun Kızılay Şube Başkanı  Ümit Günay İGC'yi Ziyaret Etti..

Gündem   A+a-

 Günay, İGC’nin çok başarılı çalışmalarını yakından izlediklerini, bundan sonra da aynı çizgide yürüneceğine inandığını belitti.
Bu yıl Kızılay’ın 150.yaşını kutladığını da belirten Günay, 29 Ekim-4 Kasım arasındaki Kızılay Haftasında İskenderun olarak okulların da destekleriyle çeşitli etkinliklerle çok yoğun şekilde kutladıklarını belirtti Günay, şunları söyledi:
‘’150.yıl kutlamaları yurt çapında yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Antalya da yapılan çalıştayda aralarında bizim de olduğumuz şubelere üstün hizmet başarısı verdiler. Bu çalışmaları yaparken yanımızda gönüllüler de oluyor. Kızılay olarak hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde meydana gelen felaketlere koşuyoruz. En önemlisi hizmeti alanların memnuniyeti. Bu devam edecektir. Tabi yoksulluğu ve yokluğu bir anda yok etmek mümkün değil. Yaraları bir ölçüde sarabilirsek bizim için başarı ölçüsü budur.’’
İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, Günay’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, ‘’İskenderun da Kızılay’ın çalışmalarını, etkinliklerini takdirle izliyoruz. Biz de basın olarak bu çalışmaları halkımıza yansıtıyoruz. Herkes kendi mesleğinde en iyini yapmaya çalışırsa, memlekette huzur da mutluluk da artar. Şu sıralarda İskenderun için lobi çalışmalarımız da var. Tek amacımız, yaşadığımız, ekmek yediğimiz bu güzel memleketin çıkarlarını korumak.’’
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar