Skip Navigation Links

Başarılı olduğu kadar güzel bir Avukat: Müge Üzgün

Başarılı, inatçı ve azimli bir avukat.. Bir avukatta olması gereken tüm bu özelliklere ise bir de güzelliği eklenince tüm ilgi Avukat Müge Üzgün üzeri

Yaşam   A+a-

İskenderun bir genç avukatı daha kazandı. Avukat ruhsatnamesini Hatay Baro Başkanı Sinan Akgöl’den alan Avukat Müge Üzgün, avukatlık yeminini de ailesi ve meslektaşlarının huzurunda etti. Avukatlık cüppesini Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt’un giydirdiği Avukat Müge Üzgün’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu..
Avukat Ethem Urcun, Avukat Adil Nurettin Urcun, Avukat Nadir Urcun, Gökmeydan Belediye Başkanı necim Bozkurt, Emekli Başkomiser Nadim Yıldırım, ailesi ve daha çok sayıda davetlinin katıldığı törende, mutluluk gözyaşları da döküldü.
Oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlenen Avukat Müge Üzgün, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu.
Staj dönemini Avukat Ethem Urcun’un yanında tamamlayan Avukat Müge Üzgün, staj dönemindeki gayreti ve başarılarıyla göz dolduran başarılı avukatlar arasında gösteriliyor.
İskenderun’da kısa sürede başarılı avukatlar arasına girmesi beklenen Avukat Müge Üzgün, tuttuğunu koparan, inatçı ve azimli özellikleriyle de öne çıktığı öğrenildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet