Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dr. Muhsine Korkmaz’dan 8. Gün Haber Web Tv Ziyareti

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Muhsine Korkmaz, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

Dr. Muhsine Korkmaz’dan 8. Gün Haber Web Tv Ziyareti

Politika   A+a-

 Sıcak ve samimi sohbetiyle projelerini büyük bir heyecanla anlatan Doktor Muhsine Korkmaz, bölge basının güçlü sesi 8. Gün Haber Web Tv çalışanlarına da Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın şahsında teşekkür etti.
Aile huzurunu İskenderun’un mutluluğuna taşımak için yola çıkan Doktor Muhsine Korkmaz, sıcak, samimi ve yürekli duruşuyla gönülleri fethediyor.
İskenderun’da şehir merkezindeki temizlik sorunu başta olmak üzere, Körfez’de deniz zabıtası ile kıyıların temizliğini projelerinin arasına koyan Korkmaz, İskenderun’un bir kongre merkezi olmasının önemine dikkat çekiyor.
Türkiye’nin turizm merkezi şehirlerinde düzenlenen önemli kongrelerin İskenderun’a çekilebileceğine dikkat çeken Doktor Muhsine Korkmaz, insana dokunan, sorunları ortadan kaldıran, şehrin dört bir yanında temizlik ve hijyen konusunda Alo Çöp Taksi gibi önemli projeleri de hayata geçirmek istiyor.
Halkın huzur ve güven ortamında hayatını kolaylaştıran projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Muhsine Korkmaz, sosyal projeleriyle de destek görüyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş