Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Gurur Hepimizin!

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi Türkiye Finallerinde, The Anılife Otel Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı Üçüncülük Kupasını Arsuz’a taşı

Bu Gurur Hepimizin! Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile Karaağaç Plajında düzenlenen Plaj Futbol Turnuvası Arsuz Etabında rakiplerini yenerek bölge birincisi olan Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı Antalya’nın Alanya İlçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Hatay temsilcisi Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı, The Anılife Otel Ana Sponsorluğunda Beyaz Rusya Plaj Futbolu Milli Takımından İgor Brishtel, Azerbaycan Plaj Futbolu Milli Takımından Sahib Mammadov, İspanya Plaj Futbolu Milli Takımından Pablo Perez Glez gibi dünyaca ünlü plaj futbolu oyuncularını kadrosuna katarak Türkiye Şampiyonası’na katıldı.
Playoff’larda Adilcevaz Belediyesi Plaj Futbol Takımı’nı 9-8’lik bir skorla mağlup ederek gruplara adını yazdıran Arsuz Plaj Futbol Takımı gruplarda turnuvanın en iddialı takımları ile karşılaşsa da etkin futbolu ile yarı finalin kapılarını aralayarak geçen yılın şampiyonu Alanya Plaj Futbol Takımı ile eşleşti. Müsabakayı üstün futbolu ile önde götüren Hatay Temsilcisi, video görüntülerine dahi yansıyan yanlış hakem kararları üzerine Alanya Plaj Futbol Takımı karşısında 7-6’lık bir skor ile mağlup oldu.
Şampiyonada Erciş Belediyesi Plaj Futbol Takımı Final karşılaşmasında Alanya Belediye Sporu 7-6 yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaşırken, Hatay Temsilcisi Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı üçüncülük maçında Manavgat Belediyespor'u 10-4 mağlup ederek Üçüncülük Kupası’nı Arsuz’a taşıdı.
Arsuz Belediye Plaj Futbol Takımı bölgemizin genç oyuncusu Özcan Ceylan ile Konacık Mahallemizin başarılı oyuncusu Faruk Kulak Milli takım kampına davet edilirken, 19 gol atarak gol kralı olan Igor Brishtel ve turnuvanın gelecek vadeden oyuncusu Özcan Ceylan ödüllerini aldı.
Arsuz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Plaj Futbol Takımı Yöneticisi Hüseyin Yangın şampiyona sonrası yaptığı açıklamada; Biz bu yola Arsuz Belediye Başkanımız Sn. Nazım Culha’nın kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilçemizin yerelde, ulusalda ve uluslararası arenada tanıtımının sağlanması idealleri üzerine çıktık. Beach Soccer World gibi dünyanın dört bir yanına yayın yapan sayfalarda yaptığımız transferler ve oynadığımız futbol ile yer alarak Arsuz’umuzun adını Brezilya, Litvanya, Rusya, Azerbaycan ve İspanya gibi ülkelerde duyurduk. Alanya Plaj Futbol Takımı karşındaki üstün futbolumuza rağmen hakem, rakip oyuncunun el ile attığı golü verdi. Video kayıtlarıyla itiraz etsek dahi sonuçsuz kaldık ve turnuvaya gölge düşürmemek adına şampiyonaya FairPlay çerçevesinde devam ettik. Şampiyon olamasak dahi gol krallığı ödülü, gelecek vadeden oyuncu ödülü, üçüncülük kupası, birkaç oyuncumuzun milli takıma davet edilmesi, oyuncumuz Pablo Perez Glez’in takımımızın bir sonraki turnuvaya hazırlığı için İspanya’daki spor kampına davet etmesi ve en önemlisi ilçemizin tanıtımı gibi bir çok kazanım elde ettik. Gururluyuz. Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Arsuz Belediye Plaj Futbol Takımı Kafile Başkanı Ayhan Dik abimize ve ter dökerek bu şampiyonaya emek eden tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
Bu Gurur Hepimizin!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar