Skip Navigation Links

Hatiab Başkanı Güder’den Bakan Yardımcısı Nebati’ye Ziyaret

Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder ve beraberindeki

Hatiab Başkanı Güder’den Bakan Yardımcısı Nebati’ye Ziyaret

Gündem   A+a-

HATİAB Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’ye ziyaret gerçekleştirdi.
Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder ve beraberindeki HATİAB Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’ye ziyaret gerçekleştirdi. Gündeme dair istişarelerin gerçekleştirdiği ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Güder, “Bugünkü, Ankara ziyaretimizde Mercedes Bez Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve HATİAB Yönetim Kurulu Üyesi kıymetli dostum sayın Latif Karaali beyle beraber Hazine ve Maliye Bakan yardımcısı değerli dostum Dr. Nureddin Nebati beye nezaket ziyareti yaptık.
 
Bizleri oldukça sıcak ve samimi şekilde karşıladı. Ankara’da yapmayı düşündüğümüz kısıtlı sayıdaki İş ve Bürokrasi dünyasının seçkin şahsiyetleriyle bir araya geleceğimiz HATİAB Ankara Dostlar Meclisinin 18. toplantısına büyük bir memnuniyetle katılacağını belirtmesi bizleri HATİAB adına onurlandırmıştır” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet