Skip Navigation Links

Körfez Lions’tan Cumhuriyet Buluşması

İskenderun Körfez Lions Kulübü tarafından Vera Boulevard’ta gerçekleştirilen Cumhuriyet buluşması renkli görüntülere sahne oldu.

Körfez Lions’tan Cumhuriyet Buluşması

Magazin   A+a-

Gurur ve coşkunun bir arada yoğun bir şekilde hissedildiği İskenderun Körfez Lions Külübü’nun Cumhuriyet Resepsiyonuna, Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı eşleriyle birlikte katılırken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, Lions Kulübü’nün bölgedeki dönem başkanları, iş insanları da katıldı.
İskenderun Körfez Lions Kulübü Başkanı Avukat Aylin Akbay Rende, eşi Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende ile birlikte misafirlerini en güzel şekilde ağırladı.
Cumhuriyet gurur ve coşkusunun yoğun bir şekilde yaşandığı resepsiyon sonrası bir dizi teşekkür yayınlayan İskenderun Körfez Lions Kulübü Başkanı Avukat Aylin Akbay Rende’nin teşekkür metni şöyle; Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Eşi, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve Eşi, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Eşi, İskenderun Belediye Başkan eşi Feray Dingil ve Oğlu; Genel Yönetmen 1.Yrd Ln. İlknur Türkkaan ‘a , Genel Yönetmen 2.Yrd. Ln. Cüneyt K. Erginkaya’a, 8. Bölge Başkanı Ln. Şölen Mıstıkoğlu’na, GMT Güney Komite Başkanı Ln. Anıl Taşkın ve Eşine, Unutulmuş Çocuklar Haydi Hayata Projesi Antakya Komite Başkanı Ln. Gülser Yiğit ve Eşine, Leo ve Gençlik Programları Güney Komite Başkanı Ln.Pelin Dal’a , Avrupa Müzik Yarışması Güney Komite Başkanı Ln. Efsun Seküçoğlu ve Eşine , Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Başkanı Ln. Gözde Ergen ‘e bizzat katılımları için, Genel Yönetmenim Ln. B.Berna Ateşoğlu ‘na , Geçen Dönem Genel Yönetmenim Ln. Adnan Babür Gündüz, Onur Kurulu Başkanı Ln. Ömer Ruhi Eryurt’a , Geçmiş Dönem Genel Yönetmenim Ln. Bülent Şen‘e, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenim M. Hüsamettin Ocak’a, Yönetim Çevresi Sekreteri Ln. Naime Arıcıoğlu’na , Yönetim Çevresi Saymanım Ln. Necati Şafak’a, 5.Bölge Başkanım Ln. Pamir Diril ‘e , Kabineler ve Protokol Koordinatörü Ln.Roksan Yalçın’a , Leo ve Gençlik Programları Koordinatörü Ln. Faruk Birsen‘e, GLT Takım Koordinatörü Akademi Başkanı Ln Mehmet Özer’e , GMT Takım Koordinatörü Ln.Nevin Üçyıldız’a, 3.Bölge Başkanım Ln. Yılmaz Atay’a , Avrupa Müzik Yarışması Koordinatörü Ln. Erol Aydın ‘a, GLT Güney Komite Başkanım Ln.Atahan Şen’e, Okulda Diyabet ve Sağlık Odası Projesi Ankara Komite Başkanı Ln.Figen Altunlu ‘ya, Antakya Orontes Lions Kulübü Başkanı Ln. Fatma Genç’e teşekkürlerimizi sunarız.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet