Skip Navigation Links

DTO'nun Çalışmaları Denizcilik Sektörüne Katkı Verecektir

Hatay’daki görev süresi dolarak Merkez Valiliğine atanan Vali Erdal Ata, veda ziyaretlerinde bulundu.

DTO'nun Çalışmaları Denizcilik Sektörüne Katkı Verecektir

Ekonomi   A+a-

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi'ne göre Hatay’daki görev süresi dolarak Merkez Valiliğine atanan Vali Erdal Ata, veda ziyaretlerinde bulundu.
Hatay Valisi Erdal Ata, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Hatay Valisi Erdal Ata, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleştirilen veda ziyaretinde Hatay Valisi Erdal Ata “Bizler için mühim olan hizmettir. Bizler hizmet vereniz. İnanıyorum ki bundan sonrada ilimizin denizcilik sektöründe ilerlemesi için sizlerin gerekli gayretli çalışmaları olacaktır. Bugüne kadar görev sürecim birlikte çalışmalar yaptık. Sizler ile bir arada olmaktan çalışmaktan memnuniyet duydum. Hakkınızı helal edin” dedi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erdal Ata’ya nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet