Skip Navigation Links

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Arsuz’da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılı kutlama törenleri, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan etkinlikler,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Arsuz’da Coşkuyla Kutlandı

Gündem   A+a-

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ve Anıt Alanında düzenlenen kutlama programı ile devam etti .
 
Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kaymakam Sarı, programa katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.
 
Kaymakam Sarı konuşmasında “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet, gazileri de minnet ve şükranla anıyor, Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
Program, şiirlerin okunması, halkoyunları gösterisi, Naci Uyar Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu “Yurdumun En Büyük Bayramı Bugün“ adlı oratoryo gösterisi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelindeki okullarda gerçekleştirilen “Cumhuriyet” konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdiminin ardından bando takımı eşliğinde yapılan resmi geçit töreni ile sona erdi.
 
Kutlama programına; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Askeri Erkan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet