Skip Navigation Links

Hatay Mutfağı İstanbul'da Tanıtılacak..

Unesco tarafından dünyanın 26. Gastronomi Yaratıcı Şehri seçilmesi vesilesiyle Hatay’ın bilinirliğini ve marka değerinin farkındalığını

Hatay Mutfağı İstanbul'da Tanıtılacak..

Gündem   A+a-

gündeme taşımak ve İlimize gelecek turist sayısını artırarak ekonomiye katkı sağlamak amacıyla Hatay mutfağının tüm zenginliğini yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için HATİAB yoğun bir çalışma başlattı.
Bunun ilk adımı olarak Merkezi İstanbul’da bulunan Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği HATİAB’ın organizasyonuyla İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteğiyle “1. Hatay Gastronomi Tanıtım Günleri” düzenleniyor.
İstanbul’da bu yıl ilk kez düzenlenen “1. Hatay Gastronomi Tanıtım Günleri” 22 Kasım 2018 Perşembe – 02 Aralık 2018 Pazartesi tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet meydanında gerçekleşecek.
10 gün sürecek bu etkinlikte Hatay’ı tanıtmak üzere etkinlik boyunca Mutfak Atölyesi ve Hatay’ın görsel tanıtım filmlerinin gösterileceği sinema gösterimi yapılacağı bildirildi.
Mutfak Atölyesinde Hatay’ın lezzetleri mutfak şefleri tarafından ziyaretçilere tanıtılacak. Ayrıca etkinlik öncesi ve etkinlik süresince ulusal TV kanallarında tanıtımlar yapılacak.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet