Skip Navigation Links

Yıldız Atletlerden Büyük Başarı

Amatör ve profesyonel spor dallarında elde ettiği sayısız başarıyla Hatay’ın adını zirveye taşıyan

Yıldız Atletlerden Büyük Başarı

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları, katıldıkları bir turnuvaya daha damga vurdu.
Hatay Büyükşehir Belediyesporlu başarılı atletler, 13 Ekim’de Gaziantep’te düzenlenen Bölgesel Kros Ligi’nde farklı kategorilerde çeşitli dereceler elde etti.
Küçük kızlar kategorisinde takım halinde şampiyon olan başarılı sporculardan Buket İnci ferdi olarak 3. oldu. Küçük erkeklerde takım olarak aynı başarıyı elde eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı’nda M. Ali Çiçek ferdi olarak 2. oldu.
Yıldız kızlar kategorisinde Eda Gençoğlu 2. olurken yıldız erkeklerde Ali İsmail Çiçek rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.
Hataylı başarılı atletler, elde ettikleri bu başarılarla birlikte 4 Kasım 2018 tarihinde Hatay’da düzenlenecek olan Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışlarında koşmaya hak kazandılar.
Kazandıkları şampiyonluklardan dolayı sporcularıyla gurur duyduğunu belirten takım antrenörlerinden Senem Ölçer, “Bugüne kadar katıldığımız tüm turnuvalarda desteğini yanımızda hissettiğimiz Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e çok teşekkür ediyorum. Kazandığımız bu başarıları kentimize armağan ediyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet