Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekipleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı!

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda;
Narkotik Suçlar kapsamında 05/10/2018 ile 19/10/2018 tarihleri arasında İlçemizde 21 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 35 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.
Söz konusu olaylar kapsamında, 5777 gr. esrar maddesi, 63 gr. eroin maddesi, 106 adet captagon hap, 3 adet ecstasy hap, 1 gr. metamfetamin maddesi ele geçirildi.
İskenderun’da başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş