Skip Navigation Links

Denizciler Halk Bankası’na Kavuştu

Hatay’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasının hemen ardından Denizciler Mahallesi’nde Halk Bankası Şubesi açılması talebiyle ilgili

Denizciler Halk Bankası’na KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 yürütülen çalışmalar sonuç verdi.
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez liderliğinde, mahalle muhtarları ve esnafların destekleriyle açılması için büyük bir mücadele verilen Halk Bankası Denizciler Uydu Şubesi bugün itibariyle hizmete girdi.
Halk Bankası Denizciler Uydu Şubesi’nin hizmete girmesi nedeniyle Şube Müdürü Ekrem Akış’ı ziyaret eden İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, İskenderun Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Rıza Kekeç, mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf, banka çalışanlarına hoş geldiniz dediler.
Halk Bankası Denizciler Uydu Şubesi Müdürü Ekrem Akış, şubenin bölge halkı ve esnaflarına hayırlı olması temennisinde bulunarak, her zaman halkın ve esnafın yanında olduklarını söyledi.
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez de yaptığı konuşmada, bölgenin önemli bir ihtiyacı olan Halk Bankası Şubesi’nin açılmasında büyük emeği olan Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Hüseyin Sönmez, her zaman halkın ve esnafın yanında olan Halk Bankası’nın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Denizciler Halk Bankası’na Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet