Skip Navigation Links

Sarı Zeybekler 1094 Gönüllü ile bir Akdeniz Bölge Rekoru daha kırdı

Sarı Zeybekler'den “Çocuk İstismarına Dur” etkinliğinde Akdeniz Bölge rekoru kırıldı.

Sarı Zeybekler 1094 Gönüllü ile bir Akdeniz Bölge Rekoru daha kırdıWeb
TV

Gündem   A+a-

SZD Genel Başkanı Nevzat Kurt : “Çocuk istismarı insanlık suçudur.”
 
Genel Merkezi İskenderun'da kurulmuş olan Sarı Zeybekler Derneği, çocukları istismardan ve ihmalden korumak için yapılması gerekenleri, toplumsal duyarlılığı artırmayı, farkındalığı yükseltmeyi amaçlayan bir etkinlik düzenledi.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Başkan Kurt, Çocuklara yapılan istismarın asla affedilmemesi gereken bir suç olduğunun altını çizerken şunları söyledi :
 
“Sarı Zeybekler Derneği olarak çocuk istismarına karşı duyarlılığımızı bir kez daha göstermek adına İskenderun Anıt Alanında bir etkinlik düzenledik. Amacımız 2018 gönüllü ile dev bir kurdale yaparak, 2018 adet siyah uçan balonu da gökyüzüne göndermekti. Ama hava muhalefeti nedeniyle kırmayı amaçladığımız Türkiye Rekorunu kıramadık. 1094 gönüllünün katıldığı “Çocuk İstismarına DUR” etkinliğimizde bir Akdeniz Rekoru daha kırmayı başardık.
 
Çocuk istismarına karşı duyarlılıklarını göstererek Anıt Alanı’nda bizlere destek olan İskenderun halkına, verdiği muhteşem konser ile katkı sağlayan Fuat İnan’a, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne, ARİAD’a, Arsuz Belediyesi’ne, ASAŞ Filtre’ye, ATSİAD’a, Beşiktaş Çarşı Grubu’na, Çilek Çocuk Evi’ne, Deniz Ticaret Odası’na, Doğan Erten Group’a, Ekmar Deniz ve Gemi Acentalığına, Futbol Park Spor Kulübü’ne, İGEV’e, İKEM Koleji’ne, Şampiyon Filtre’ye Şenöz Unlu Mamülleri’ne, Payas Belediyesi’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Zafer Koleji’ne ve İstanbul’dan bizlere rekor danışmanlığı yapan Onur Tümer’e teşekkür ediyoruz.”
 
 
 
 
Sarı Zeybekler 1094 Gönüllü ile bir Akdeniz Bölge Rekoru daha kırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet