Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu '‘Kardeşlik Buluşması’nda Aday Adaylığını Açıkladı…

Dr. Yılmaz Şahutoğlu ‘Marka kent İskenderun için kardeşlik buluşması’ adı altında coşkulu kalabalığın katıldığı

Şahutoğlu '‘Kardeşlik Buluşması’nda Aday Adaylığını Açıkladı…Web
TV

Politika   A+a-

 açık hava mitingi ile Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
CHP İskenderun İlçe teşkilat binası önünde gerçekleştirilen açık hava toplantısına Şahutoğlu’nun eşi Cavide Şuhutoğlu ve ikiz çocukları, her kesimden insanlar, STK, sendika, Oda temsilcileri Muhtarlar, Parti yönetimi, Belediye başkan aday adayları ile partili partisiz kalabalık vatandaş topluluğu ilgi gösterdi.
 
 
 
Açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun yaptığı açık hava toplantısında coşkulu kalabalığa seslenen CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu konuşmasına şiirle başladı.
 
 
 
İSKENDERUN COĞRAFİK ANAHTAR!
 
Dr. Şahutoğlu İskenderun’un, dünya olaylarını etkileyen en önemli coğrafyalardan birisi olduğuna işaret ederek "Ülkemizin tarihi, ticari, sanayi, güvenlik ve jeostratejik anahtarıdır İskenderun! Bu unsurların bilincinde olan ve bu zengin potansiyeli İskenderunlulara hizmet olarak sunabilecek, bunlardan faydalandırabilecek bir lider ve ekibin bu şehrin yönetimden yer alması zaruridir” dedi.
 
 
 
“İSKENDERUN’A NEŞTER ATMAYA GELİYORUZ”
 
Bugün itibariyle İskenderun ve bölgenin en büyük sıkıntılarının başında işsizlik sorunu geldiğini vurgulayan Belediye Başkan aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Şehircilik anlamında; yeşil alanlardan, modern yapılardan, sosyal donatllardan, kültürel ve sanatsal aktivasyonlardan mahrum, yapı ve manzara itibariyle estetik ve zarafetten uzak adeta bir beton yığını görünümdedir. Bizler bu sorunların bilinci ile vizyonumuzla, nitelikli kadrolarımızla, vicdanımızla, adaletli yapımızla ve güçlü irademizle şehrimizin hastalıklı dokularına neşter atmaya, temiz, huzurlu, güvenli, modern, sosyal hayatı canlı, mavi ile yeşilin kucaklaştığı, zengin ve güçlü bir ekonomisi olan marka kent İskenderun, sevginin ve kardeşliğin şehri bir İskenderun yaratmaya talibiz” diye konuştu.
 
 
 
“İSKENDERUN'U CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”
 
İş dünyasının ve yatırımcıların şehri tercih etmesinde alt yapısını oluşturacak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Şuhutoğlu “İskenderun’umuzun istihdamına katkı sağlama ve ekonomisini canlandırma adına, sanayici ve tüccarlarımızı başta komşularımız olmak üzere, birçok ülkede geliştirmeyi hedeflediğimiz kardeş belediyecilik projesi zemininde, o ülkelerin iş dünyası ile buluşturmayı, ticaret ve yatırım anlamında onlara önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz. İskenderun'umuz bir deniz ve yayla şehri olmasına rağmen hemşerilerimiz bunların avantajlarından ne yazık ki yeterince istifade edememektedirler bu alanları rehabilite edip, tesisler kurarak cazibe merkezleri haline getireceğiz. Denizciler ve İskenderun şehir merkezine yakın iki bölgede içinde plaj-kumsal alanı, çocuk oyun alanları kafeteryaları ve restoranları olan çok amaçlı nitelikli ve uygun şartlarda hizmet sunan, orta ve alt gelir gruplarının rahatlıkla istifade edebilecekleri sosyal tesisler inşa edeceğiz. Sahildeki tesisleri rehabilite edip hijyenik ve kaliteli hizmet sunan mekanlar haline dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Şahutoğlu
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş