Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aile Mutluluğumu Mutlu Belediyeciliğe Dönüştüreceğim

CHP’de Muhsine Korkmaz’da belediye başkan aday adaylığını açıkladı

Aile Mutluluğumu Mutlu Belediyeciliğe DönüştüreceğimWeb
TV

Politika   A+a-

 CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz; İskenderun CHP İlçe Teşkilatı’nda kalabalık bir partili topluluğu önünde İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Parti binası önünde çalan davul zurna eşliğinde partiye giren Opr.Dr. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Muhsine Korkmaz burada partililer ve ilçe teşkilat yöneticilerince tokalaşıp, tebrikleri kabul etti.
 
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu,
 
Kıymetli yol arkadaşlarım, sayın ilçe başkanım, , sevgili kadın kolları mensupları, değerli partililer ve tüm konuklar, basınımızın seçkin temsilcileri öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor ve herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
 
*Bugün İskenderun Belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu konuya geçmeden önce bugün 19 Ekim Muhtarlar Günü. Tüm muhtarlarımızın bu anlamlı günü kutlu olsun. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi 1829'dan bu yana tam 189 yıldır sürmektedir. Muhtarlar yerel yönetimin ilk basamağıdır. Muhtarlar halkın sesidir, gözüdür, kulağıdır. Vefat eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, halen görev başında olan muhtarlarımıza başarılar dilerim. Günleri tekrar kutlu olsun.
 
İskenderun Belediye Başkan aday adaylığıma gelirsem. İskenderun için önümüzdeki zaman dilimi içinde açıklayacağım önemli projelerim var. Aile yaşamımdaki mutlu aile tablosunu, mutlu belediyeciliğe, mutlu İskenderun Belediyesi’ne dönüştüreceğim. İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Kent Konseyini yeniden kurarak, konsey kararlarının takipçisi ve uygulayıcısı olacağım.Sevgili eşim Bülent Düzgün Korkmaz dolayısıyla siyasetin hep içinde oldum. Hemen her evden en az iki kadın hastayı tedavi ve ameliyat etmişliğim var. Ben İskenderun’u, İskenderun’da beni tanıyor diye düşünüyorum. İskenderun’da trafik düzeni ve toplu taşıma anlamında ilerde açıklayacağım projelerim var. lçemiz sınırları içindeki kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaçlar için çalışmalar yapma kararındayım. Muhtarlarımızla her daim iş birliği ve fikir alış verişi içinde bulunacağız. Biz onları, onlar bizi hizmete teşvik edecekler. Mahalle mahalle hizmet üretme proje yarışmaları yapacağız. En güzel projeleri hayata geçireceğiz. İskenderun’u Avrupa standartların da bir şehir yapma yönünde çalışmalarım olacak. Hepinize desteğiniz ve katılımızın için ayrı ayrı teşekkür ederim. Tekrardan herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.
 
 
 
 
 
 
Aile Mutluluğumu Mutlu Belediyeciliğe Dönüştüreceğim videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar