Skip Navigation Links

Büyük başarıya mütevazı yaklaşım takdir görüyor..

İskenderun'da polis sorumluluk bölgeleri artarken, elindeki imkanlarla en iyisini yapma gayreti süren İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, halkın huzuru,

Yaşam   A+a-

İskenderun’da polis sorumluluk bölgeleri artarken, elindeki imkanlarla en iyisini yapma gayreti süren İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, halkın huzuru, can ve mal güvenliğini sağlamada elde edilen başarıya da mütevazı bir yaklaşımla bakıyor.

Büyük başarıya mütevazı yaklaşım takdir görüyor..
Polis-halk kaynaşmasının en güzel örneğini İskenderun’da yaşatan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, ana hedefinin hizmet çıtasını daha yükseklere çıkarmak olduğunu belirtirken, yeni polis sorumluluk alanlarıyla birlikte, elindeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.
Polisin sorumluluk alanına yeni yerlerin de katılmasıyla sorumluluk alanının genişlediğini ve buralara polis noktaları oluşturulduğunu ifade eden Cinel, bu bölgelerde yaşanan tüm olaylara direkt polisin müdahale edeceğini ifade etti.
Yapılan tüm başarılı çalışmaları bir adım daha ileri götürmenin gayreti içinde olduklarını ifade Cinel, “Polis sorumluluk bölgesine dahil edilen Karaağaç ve Nardüzü beldelerine Yenişehir Polis Merkezi’ne bağlı olarak oluşturulan Karaağaç polis noktası hizmet verecek ve ilk müracaatlar burada değerlendirilecek. Buradaki polis sorumluluk noktası Karaağaç Şarkkonak Mahallesi Atatürk Caddesi No: 253 sayılı adrese kuruluyor. Prefabrik binanın tamamlanması için çalışmalar son hızla devam ediyor. Vatandaşlar 641 40 70 ve 155 nolu telefonları kullanabilecekler. Yine sorumluluk bölgesine dahil edilen Bekbele beldesine de Denizciler beldesinde bulunan Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi 654 23 26 ve 155 nolu telefonlarla hizmet verecek. Belen jandarma sorumluluk sahasında iken sorumluluk bölgesine dahil edilen İsmet İnönü Mahallesi’nde bulunan Yuvam Sitesi, Adakent Sitesi, Zirve Kent Sitesi ve Şahin Tepesi Şehit Haydar Polis Merkezi 615 63 63 ve 155 telefonlarla 01/08/2009 tarihinden itibaren vatandaşlara hizmet sunacak.” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet