Skip Navigation Links

Samandağ’da Narenciye Üreticilerinin Sorunları Konuşulacak

Profesör Doktor Okan Özkaya ve Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Ümit Sarı Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’ı ziyaret etti

Samandağ’da Narenciye Üreticilerinin Sorunları Konuşulacak

Yerel   A+a-

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ayrıca Akdeniz İhracatçılar Birliği Danışmanı Profesör Doktor Okan Özkaya ve Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Ümit Sarı Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’ı ziyaret etti.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ayrıca Akdeniz İhracatçılar Birliği Danışmanı Profesör Doktor Okan Özkaya yaptığı açıklamada; “Gelecek hafta Çarşamba günü Samandağ’da Kültür Merkezinde yapılması planlanan toplantı hakkında bilgi vermek amacıyla geldik. Toplantıda amacımız, Narenciye üreticilerinin üretimdeki sıkıntıları, üretim, hasat ve depolamadaki sorunları ve bunlarla alakalı çözüm önerilerini hep beraber tartışacağız.” İfadelerine yer verdi.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samandağ’da daha verimli narenciye üretimi için Samandağ Belediyesi olarak her türlü faaliyetin destekçisi olacaklarını belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet