Skip Navigation Links

Akşam İntihar Girişimi Heyecanı!

İskenderun'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç akşam saatlerinde bir apartmanın terasından intihar girişiminde bulunarak çevrede heye

Yaşam   A+a-

İskenderun’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç akşam saatlerinde bir apartmanın terasından intihar girişiminde bulunarak çevrede heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Kentin en işlek caddesi Şehit Pamir’de çarşı yoğunluğunun sakinleştiği akşam saatlerinde Hemşin Plaza’nın terasından gelen bağırtılar üzerine çevredeki vatandaşlar sağa sola bakınmaya başladı. Sesin geldiği yöne bakan vatandaşlar ayaklarını sarkıtmış karanlıkta zor seçilebilen bir kişiyi fark ettiler. Polise haber verilmesi üzerine Binanın trafiğe kapalı ara sokağa bakan köşesinde ne söylediği anlaşılmayan intihar girişimcisini ikna etmek üzere yıkarı polis ekipleri çıktı.
Sakinliğe bürünen Şehit Pamir Caddesi bir anda yeniden hareketlendi. İtfaiye ekipleri, 112 acil ambulansı olay yerine geldi. Bu arada çevredeki vatandaşlar da binanın köşesinde zeminde İtfaiye brandası açtı.
Zaman zaman ayaklarının tamamını binadan sarkıtan kollarıyla tutunmaya çalışan intihar girişimcisini yakalayan polisler bir anda yukarı çekerek intihar girişimini sonlandırdı.
Uyuşturucu aldığı iddia edilen intihar girişimcisi polisler tarafından aşağı indirilerek sağlık kontrolü yapılmak üzere 112 Acil Ambulansına bindirmek istedi. Tedavi olmak istediği, ancak parasının olmadığı öğrenilen intihar girişimcisi güç bela ambulansa alındı, sağlık ekiplerinin elinden kaçmak istediyse de polisin müdahalesiyle sedyeye yatırılıp bağlanarak hastaneye götürülebildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet