Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Metin Toparlak da CHP’den Aday Adayı

Hatay’da CHP’nin en güçlü olduğu 4 ilçeden birisi olan Arsuz’da belediye başkan aday adayları vitrine çıkmaya devam ediyor.

Metin Toparlak da CHP’den Aday Adayı

Politika   A+a-

Arsuz’un en gözde eğlence mekanı Coctail Disco’nun sahibi Metin Toparlak da CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu açıkladı.
Bugüne kadar Arsuz’da turizmin gelişmesi, geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için önemli çalışmalar yapan Metin Toparlak, sadece yaz aylarında 3 ay değil, 12 ay hareketli bir Arsuz hayalini gerçekleştirmek istiyor.
Arsuz’da eğlence sektöründe ilkleri yaşatan Toparlak, turizm tecrübesini Arsuz’a yansıtmak, Antalya, Marmaris gibi turizm merkezleri gibi tanınmış bir ilçe hayal ediyor.
Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını Arsuz’la buluşturan Metin Toparlak, organizasyonlarıyla ilçenin tanıtımına önemli katkısı olan bir isim.
Metin Toparlak yaptığı açıklamada seçmene şu ifadelerle seslendi; Saygıdeğer Arsuz Halkı;
Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde, kötü günde, ortak duyguları paylaşan, sizler gibi Arsuz'un bir ferdiyim. Arsuz'u sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, farklı düşünen insanların katılımıyla sınıfsız, ayrıcalıksız halkçılık ve eşitlik felsefesiyle, sosyal adalet anlayışıyla, bölgemizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için, sizlerinde desteği ile Arsuz Belediye Başkanlığına talibim. Geçmişten bugüne, onurlu, ilkeli, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla siyaset çizgisinden ve görüşünden taviz vermeksizin, Türkiye'nin menfaatlerine hizmet etmiş, toplumsal özelliklerin korunmasına önem vermiş, sosyal ve demokrat bir parti olan CHP'de aday adayı olmaktan ve siz değerli Arsuz halkına duyurmaktan mutluluk duyarım. Saygılarımla.
Metin Toparlak
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar