Skip Navigation Links

Futbolda Bu Hafta Neler Oldu

Bu haftaki futbol maçlarının sonuçları

Futbolda Bu Hafta Neler Oldu

Spor   A+a-

Kayra Spor'un Galibiyet Serisi Devam Ediyor
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Karaağaç Belediye Spor tesislerinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Arsuz Karaağaç Sporu 5-2 mağlup etti.
 
İskenderun Kayra Spor'un gollerini Emre Nur (2), Yusuf Devecioğlu (2) ile Hasan Özgür Durgun atarken, Arsuz Karaağaç Spor'un gollerini de Onur Sucu ile Yunus Emre Yoldaş (KK) attı. 1 Maçı eksik olan İskenderun Kayra Spor puanını 9'a çıkartırken, Arsuz Karaağaç Spor'da 9 puanda kaldı.
 
Bu arada İskenderun dış sahada yapılan karşılaşmada Hassa Arsuz İdmanyurdu Spor'u 2-1 mağlup etti.
 
 
Karaağaç Spor 3 Arsuz Uluçınar Gençlik 0
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler ligi (D) grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, Uluçınar Gençlik Kampı sahasında yapılan karşılaşmada Uluçınar Gençlik Spor'u 3-0 mağlup etti. 6 Puana yükselen Karaağaç Spor'un gollerini Barış Yaman, Umut Genç ile Ali Kanat attı.
 
Arsuz Karaağaç Spor 2 Sarıseki Spor 0
 
Hatay Amatör Küme (U-15) Gençler (C) grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde yapılan karşılaşmada sarıseki Spor'u 2-0 mağlup etti. 6 puana yükselen Arsuz Karaağaç Spor'un gellerini Halil Cem Ateş ile Furkan Altay attı.
 
Karaağaç Spor Aksaray Deplasmanından Eli Boş Dönüyor 3-1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Dağılgan stadında yapılan karşılaşmada 68 Aksaray Spor'a 3-1 mağlup oldu. Buğrahan Dilkan, Ömer Sözcü ile Şükrü Mert'in yönettiği karşılaşmada ev sahibi 68 Aksaray Spor'un gollerini 66 ve 88. dakikalarda Enes Soy, 82. dakikada da Ömer atarken, Arsuz Karaağaç Spor'un golünü ise 70. dakikada Özkan attı.
 
Alınan bu sonucun ardından 68 Aksaray Spor 12 puan ile grubunda liderliğini sürdürürken, Arsuz Karaağaç Spor'da 4 puanda kaldı.
 
Payas Spor Gençleriyle Gülmeye Devam Ediyor
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler liginde mücadele eden Payas Spor gençleriyle gülmeye devam ediyor. Mavi Beyazlı ekip Payas Spor'un (U-19) takımı Erzin ilçesinde yapılan karşılaşmada Mert Oğuz, Eren Balta ile Mustafa Erol'un attığı gollerle Erzin Belediye Spor'un (U-19) genç takımını 3-1 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Payas por puanını 12'ye çıkartırken, Erzin Belediye Spor'da 3 puanda kaldı.
 
İskenderun Belediye Spor 1 Medcem Silifke Belediye 2
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL). 5. grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmada Medcem Silifke Belediye Spor'a 2-1 mağlup oldu. İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan ve Serkan Gürbüz,Halil Karakuş ile Oğuz Başbenzer'in yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Sporun golünü 55. dakikada Mustafa Yıldız atarken, misafir ekip Medcem Silifke Belediye Spor'un gollerini de 37. dakikada Tugay Şahin, 72. dakikada da Tufan Esin attı.
Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun belediye Spor'dan İbrahim Öz, Cabbar Çelik ile İzzettin Ekin, Medcem Silifke Belediye Spor'dan da Umut Şahin, Tugay Şahin ile Yılmaz Lüle sarı kart gördüler.
 
Müsabakaya Protokol Yoğun İlgi Gösterdi
 
İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TFF Amatör İşler Genel Sekreteri Adnan Ersan, TFF Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TFF Amatör Spor Kulüpleri Mali Sekreteri Hatip Çopur, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Öztürk'ün de bulunduğu protokol üyeleri de izledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet