Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Engelleri Kaldıracaklar

Arsuz’un en büyük eksiklerinden biri olan engellilerin sesini duyurabilecek bir platform olarak Engelsiz Arsuz Derneği kuruldu.

Arsuz’da Engelleri Kaldıracaklar

Yaşam   A+a-

Serhat Gökpınar’ın önderliğinde Serdal Gökpınar, Okan Savaş ve Eşref Karayün’ün büyük uğraşları sonucu Arsuz çok iyi amaca hizmet edecek bir derneğe kavuştu.
Amaçları engellilerin hayatlarını olabildiğince kolaylaştırmak, zaten hayata1-0 geride başlayan ve sahip oldukları haklarından haberdar olmayan engellileri tek çatı altında toplayıp, sorunları hep beraber çözmek olan Engelsiz Arsuz Derneği umut oldu.
Engelsiz Arsuz Derneği olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda çok önemli sorunlara değinildi ve yapılması gereken projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Engellilere yönelik toplu taşıma sorunun bir an evvel çözülmesi, Engellilerin haklarını öğrenmeleri, çeşitli engel gruplarının insanlara anlatılması ve onlara nasıl yaklaşılması gerektiği konularında insanlara bilgilendirme seminerleri yapılması, Engellerin tespiti ve ihtiyaçlarının belirlenmesi İlk yapılacak işlemler olduğu konusunda fikir birliğine varıldı. Yapılan genel kurulda 22 Üyenin tamamının oyunu alan Serhat Gökpınar Başkan seçildi.
Serhat Gökpınar, yeni yönetimi ile birlikte çok güzel şeyler başaracağını ve Arsuz’un en büyük derneği olma hedefinin olduğunu belirtti. Gökpınar, hiçbir siyasi girişimin içinde bulunmayacağının altını çizdi amaçlarının engelli bireylere hizmet etmek olduğunu belirtti.
Yönetim kurulu üyeleri
Serhat Gökpınar
Okan Savaş
Ülkü Çot
Zeynep Uçman
Önder Süt
Tuba Kara
Burcu Süt
Yedek Yönetim Kurulu üyeleri
Nezih Gökpınar
Hasan Turaç
Hasan Kaba
Gönül Tümkaya
Merve Medeni
Osman Kara
Ümmühan Tümkaya
 
Denetim Kurulu Üyeleri
Serdal Gökpınar
Eşref Karayün
Haydar Gökpınar
 
Yedek Yönetim kurulu üyeleri
Tülin Sepetçi
Serkan Savaş
Sevgi Gökpınar
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş